Borbás Marcsi káprázatos otthonra lelt az Őrségben: olyan gyönyörű a kertje, hogy csak ámulunk a videó láttán!

Spread the love

Borbás Marcsi káprázatos otthonra lelt az Őrségben: videóban mutatta meg gyönyörű kertjét

Borbás Marcsi, az egyik legnépszerűbb magyar televíziós személyiség, már a 90-es évek óta meghatározó alakja a képernyőnek. Bemondónőként kezdte karrierjét, de tehetsége és személyisége révén gyorsan több műsorvezetői feladatot is elvállalt, különösen a gasztronómiai műsorokban talált igazi otthonra. A kulináris kalandozásai és a különböző tájegységeken forgatott gasztroműsorai igazi élményt nyújtanak a nézőknek.

Marcsi már évek óta vágyott arra, hogy új életet kezdjen vidéken, így nemrég leköltözött az Őrségbe, ahol egy aprócska faluban éli mindennapjait. A vidéki élet teljesen új fejezetet nyitott számára, és a Mokka műsorban mesélt is arról, hogyan alakult át az élete és milyen tervei vannak a jövőre nézve.

A ház körül rengeteg a munka, de Borbás Marcsi imádja a kertészkedést. Kertjében mindent megtalálunk, ami szem-szájnak ingere: pak choi, petrezselyem, krumpli és számos más növény is helyet kapott. Fiatalos lendülettel és örömmel veti bele magát a kertészkedésbe, amit olyannyira megszeretett, hogy videósorozatot is indított róla, hogy másokkal is megoszthassa ezt az új hobbiját.

A videóban Marcsi káprázatos kertje látható, amely valósággal ámulatba ejti a nézőket. Gratulálunk neki az új életéhez, és további sok sikert kívánunk!

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …