Az RTL programigazgatója is megszólalt Sárközi Ákos KIRÚGÁSA miatt!

Spread the love

Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, aki az RTL népszerű műsorának, A Konyhafőnöknek egyik legismertebb zsűritagja volt, nem tér vissza a show legújabb évadába. Az RTL-től friss hírek érkeztek a változásokról, amelyek Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettesének bejelentésén alapulnak.

Kolosi elmondta, hogy A Konyhafőnök formátuma teljesen megújul, és ebben az évadban Sárközi Ákos nem lesz zsűritag. Ennek ellenére nincs kizárva, hogy a jövőben visszatér, hiszen az ítészek köre bővülni fog. Az új zsűri személyi újdonságokat tartalmaz, és a műsor szerkezete is változik, így a nézők izgalmas és érdekes epizódokra számíthatnak.

Ez a változás egy nagyobb megújulási folyamat része az RTL-nél, amelynek célja, hogy friss és innovatív tartalmakkal vonzza a nézőket.

“A Konyhafőnök is teljesen megújult. Sárközi Ákos ebben az évadban valóban nem lesz zsűritag, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne találkozhatnának még vele a nézők akár ebben a szerepkörben, hiszen az ítészek köre bővül. Be fogjuk mutatni az új csapatot – annyit elárulhatok, hogy több személyi újdonság is lesz benne, és a műsor szerkezete is megváltozott. Az RTL-es ritmust tekintve viszonylag régen, utoljára egy éve volt képernyőn a formátum, egyébként még zajlanak a felvételek, és ahogy hallom, az epizódok kifejezetten érdekesek és izgalmasak lesznek”

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …