Megvan az új otthon! Varga Judit már készül a nagy lépésre – kiderült, hová költözik és kivel!

Spread the love

Varga Judit, az egykori igazságügyi miniszter, a festői Balatonhenyén találhatja meg az új otthonát, ahol Magyar Péter korábban polgármesteri ambíciókkal lépett fel. Abba a házba költözhet be, amelyre korábban a falusi CSOK támogatást is felvették Magyar Péterrel, ám végül Varga Judit visszafizette az összeget, miután a költözés mégsem valósult meg.

Balatonhenye, a mindössze 127 fős kis község, évek óta közel áll Varga szívéhez, aki már 2010 óta gyakran látogat ide. Egy helyi lakos, Horváth Károly, így nyilatkozott róla: „Nagyon kedves, intelligens, okos, művelt nőnek ismerem. Szerintem nehezen viselte a felhajtást maga körül, de lassan megnyugszik. Ehhez biztosan hozzájárul, hogy már olyan sokat látjuk, mintha itt lakna.”

A helyiek elmondása szerint Juditot sokkal jobban kedvelik, mint Magyar Pétert, aki 2019-ben polgármesteri ambíciókat dédelgetett, ám végül visszalépett a választásoktól, amit a helyiek csalódásként éltek meg.

Varga Juditot gyakran látni a faluban gyerekeivel, és egyes hírek szerint már új párjának is bemutatta a települést. Sőt, még egy birkát is vásároltak egy közeli gazdától, ami azt jelzi, hogy komolyan gondolják a vidéki életet. Bár a lap szerette volna megszólaltatni Vargát és párját, erre nem mutattak nyitottságot.

Balatonhenye tehát új lakóval gazdagodhat, miközben Varga Judit egy csendesebb, nyugodtabb élet reményében költözhet ide, hogy maga mögött hagyja a politikai élet megpróbáltatásait.

ÍME EGY 2021 -ES VIDEÓ

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …