Lesújtó hír az ország Kató nénijéről, Ihos Józsefről!

Spread the love

Lesújtó hír érkezett: Ihos József, az ország Kató nénije gyászolja édesapját

A magyar humorista, Ihos József, akit az ország leginkább Kató néni karakteréről ismerhet, mély gyászba borult, miután elveszítette édesapját. Az édesapa 89 éves volt, hosszú életet élt, de a tragikus hír mégis váratlanul érte Ihos Józsefet, aki az elmúlt tíz évben folyamatosan gondoskodott róla.

„Lelkileg egyáltalán nem voltam felkészülve arra, hogy ilyen gyorsan elveszíthetem apámat” – mondta megrendülten Ihos. Bár az elmúlt években sok időt töltöttek együtt, és szeretettel ápolta idős apját, a hirtelen bekövetkező tragédiára semmi nem készítette fel. „Semmi előjele nem volt a tragédiának, kivéve azt, hogy édesapám lábai elkezdtek vizesedni” – emlékezett vissza a humorista.

A helyzet gyorsan súlyosbodott, amikor édesapja gyengének érezte magát, és sápadt volt. Ihos azonnal kórházba vitte, ahol a vizsgálatok megállapították, hogy több belső szerve is gyengén működött. „Két sürgős beavatkozást hajtottak végre rajta, de sajnos nem ébredt fel az altatásból” – mondta. Az orvosok előre figyelmeztették, hogy a legrosszabbra kell felkészülnie, de a fájdalmas pillanat mégis hirtelen érte, amikor úton a kórház felé kapta meg a hírt édesapja haláláról.

„Szavakkal nem tudom leírni, mit éreztem akkor, és úgy döntöttem, nem akarom őt holtan látni” – emlékezett vissza Ihos József a szívszorító pillanatokra.

Ihos József édesapja hosszú, tartalmas életet élt, és 89 éves korában távozott. A humorista, akit korábban a Magyar Ezüst Érdemkereszttel tüntettek ki, mélyen megrendült a veszteség miatt, bár igyekezett felkészülni az elkerülhetetlenre. Az ország Kató nénije most saját fájdalmával küzd, és emlékeivel igyekszik feldolgozni édesapja elvesztését.

– A feleségem még rosszabb állapotban van, mint én. Próbáljuk egymást támogatni, de annyira összetört, hogy még nem is tudott velem átjönni apám lakásába. Érdekes módon, amikor először beléptem oda, valamiféle nyugalmat éreztem. Azonban összeszorult a szívem, amikor megláttam az előkészített ruháit. A vigaszom abban van, hogy csendesen, szenvedés nélkül távozott – osztotta meg gondolatait Ihos, aki egy különös titkot is elárult. – Szüleim esküvője után egy helyi tanító jósolt nekik sóból, és megjósolta, hogy lesz egy fiuk, aki messzire kerül majd otthonról. Ez valóban így lett. Később tudtam meg, hogy a jóslat a halálukkal kapcsolatos részt is tartalmazta: apám tíz évvel éli túl édesanyámat, ami pontosan így történt.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …