Tragikus: holtan találták meg a 19 éves Balázst, aki születésnapján, egy családi veszekedés után tűnt el.

Spread the love

Holtan találat meg azt a 19 éves fiút, aki születésnapján, Bükkaranyosról tűnt el. Balázs egy családi vita után ment el otthonról még augusztus 20-án. Holttestét nem messze a házuktól találták meg, egy bokros területen. Édesanyja összeomlott a gyásztól.

Amint arról mi is beszámoltunk, Balázs egy kisebb családi vita után, augusztus 20-án, bükkaranyosi otthonából, a délutáni órákban tűnt el. Egyszer még hazasurrant, hogy átöltözzön, utána útnak indult. Senki sem tudja, hova mehetett. Csak egy volt biztos: kamera rögzítette, hogy az otthonától néhány száz méterre eső buszmegállónál ment le egy lépcsőn.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Több mint három héten át kutattak keresőcsapatok, köztük a Spider Mentőcsapat is, akik még a sztárkutyát, a törökországi földrengés során segítő Hope-ot is bevetették. A 19 éves Balázs holttestét nem messze az otthonától találták meg.

Mécsesekkel búcsúztak tőle, több százan siratták a bükkaranyosi tinit aznap este, amikor Szkárosi Krisztina, Balázs édesanyja a Borssal közölte: a fiát holtan találták. Tóth Balázs holttestére szeptember 13-án, pénteken bukkantak rá egy Harsány és Bükkaranyos között lévő tévétorony lábánál. Krisztina rendőrségi fotók alapján szembesült vele és erősítette meg a fájdalmas hírt: a fiát holtan találták.

A 19 éves fiú holttestét egy bozótos részen találták meg abban a ruhában, amely a család otthonához közeli buszmegállóra rálátó kamerafelvételen is látszik. A bükkaranyosi tini holtteste mellett a rendőrök megtalálták az édesanyja lakáskulcsát is.

Egyelőre semmi nem bizonyítja, hogy öngyilkos lett, ám azt sem, hogy véletlenül zuhant le. Ám Krisztina biztos benne, hogy a fia nem vetett volna véget a saját kezével az életének – azért sem, mert nagy tervekkel tekintett a jövő felé, amit szeptemberben meg is valósított volna.

“Az volt a terve, hogy a párommal, Attilával kimennek külföldre dolgozni, Franciaország vagy Németország lett volna a céljuk. Az úthoz nem gyűjtött előre, mert a szállást megelőlegezték volna Balázsnak. Szeptemberben indultak volna el, csak arra vártak a párommal, hogy hol találnak nekik szállást. A munkából szerzett pénzét Balázs le akarta kötni svájci frankban. Nem lehetett öngyilkos a fiam, mert voltak tervei” – mondta a gyászoló anya.

A Miskolci Rendőrkapitányság az Általános Közigazgatási Rendtartásról szóló törvénynek megfelelően – szakértők bevonásával – vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit – válaszolták, amely azt jelenti: idegenkezűség gyanúja nem merül fel” – írta a Borsnak a rendőrség.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …