Elmosta Varga Viktor házát a Duna! A zenész teljesen kikészült

Spread the love

Varga Viktor háza is áldozatul esett az árvíznek: az énekes küzdelme a természeti erőkkel

A Duna mentén tapasztalható brutális árvízi helyzet napról napra súlyosbodik, és ennek már a főváros is a hatását érzi. Budapesten a legmagasabb fokú készültség van érvényben, és az áradás már elérte a pesti és budai alsó rakpartokat. Az óbudai szakaszon a Római-part mentén az ártérre épült házak egyre nagyobb veszélyben vannak, és ez alól nem kivétel Varga Viktor otthona sem.

Az árvíz már megbénította a belváros közlekedését is: a 2-es villamos egyes szakaszai nem közlekednek, és a H5-ös HÉV föld alatti pályája is leállt a Margit híd és a Batthyány tér között. Óbudán a 34-es busz terelésre kényszerült, ugyanis a víz folyamatosan veszélyezteti a környéket. Bár Budapest viszonylag jól áll a védekezésben, és számos óvintézkedést hoztak, néhány település és háztulajdonos, például Varga Viktor, nehéz helyzetbe került.

Varga Viktor, aki rendszeresen osztja meg élete eseményeit a közösségi médiában, most saját bőrén tapasztalja az árvíz kegyetlenségét.

Elmondása szerint két napja nem alszik, folyamatosan azon dolgozik, hogy megvédje otthonát a Duna vízétől. Az énekes már kedden figyelmeztetett, hogy csak pár óra választja el a házát attól, hogy elárassza a víz.

A vészhelyzetre való felkészülés nem volt egyszerű. Varga elszállíttatta a járműveit, leszereltette a klímaberendezést és a bojlert, hogy minél kevesebb kárt szenvedjen el az otthona. A mobil üvegablakokat is egy emelettel feljebb helyezte át, hogy minimalizálja a károkat. Azonban a természet erőivel szemben sokszor tehetetlen az ember: szerda estére megérkezett az árvíz, amely betört a házába.

Varga Viktor Instagram-sztorijában számolt be róla, hogy elképesztő sebességgel tört be a Duna vize az otthonába. Szavai szerint olyan volt, mintha egy patak árasztotta volna el a házat. Az énekes ráadásul a Sztárbox nevű műsorban is részt vesz, így edzésre is jár, de humorosan megjegyezte, hogy mostantól csak kenuval tud majd kijutni otthonából.

A zenész végül videóval örökítette meg, ahogy „kihajózott” az elárasztott otthonából, ezzel is érzékeltetve a helyzet súlyosságát.

Varga Viktor számára az árvíz nem csupán anyagi kárt jelent, hanem mindennapi életének drámai megváltozását is. Az árvízi helyzet továbbra is aggasztó, és kérdéses, hogy milyen további károkat fog még okozni a Duna emelkedő vízszintje.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …