James Bond-filmben kínáltak szerepet Zalatnay Saroltának

Spread the love

James Bond-filmben kínáltak szerepet Zalatnay Saroltának

Zalatnay Sarolta, a magyar popzene ikonikus alakja azt állítja, hogy a 1960-as években hihetetlen lehetőség kapujában állt: szerepet ajánlottak neki egy James Bond-filmben, méghozzá Sean Connery oldalán. Az énekesnő azonban úgy döntött, hogy nem él a lehetőséggel, és inkább hazatér Magyarországra.

Zalatnay a karrierje kezdetén több neves zenekarral dolgozott együtt, mint például az Omega és a Metró, később pedig önálló előadóként folytatta pályafutását. Több mint 30 albumot készített, és számos sláger fűződik a nevéhez. Kevesen tudják azonban, hogy karrierje akár teljesen más irányt is vehetett volna.

Elmondása szerint egy angolul kevésbé beszélő énekesnőt kellett volna alakítania a James Bond-filmben.

A szerep elfogadása azonban azt jelentette volna, hogy soha nem térhet haza Magyarországra. Abban az időben Zalatnay éppen kezdett befutni Angliában, ahol a sajtó “Red Saroltaként” emlegette. Gyakran vett részt exkluzív partikon, és a legnagyobb sztárok között forgott.

A döntés hátterében személyes és politikai okok egyaránt álltak. Az édesanyja iránti szeretet és zenei karrierje Magyarországhoz kötötte. Emellett mély érzelmeket táplált Frenreisz Károly iránt, és remélte, hogy kapcsolatuk komolyabbra fordul. Bár végül nem lettek házaspár, Zalatnay nem bánta meg döntését.

Angliai tartózkodása alatt azonban számos hírességgel került kapcsolatba. Nemrégiben mesélt először arról, hogy intim kapcsolatba került egy legendás zenésszel, és otthonában kialakított egy sarkot, ahol azoknak a híres zenészeknek állított emléket, akikkel találkozott. Elárulta azt is, hogy Jimi Hendrixet még meztelenül is látta.

Zalatnay Sarolta továbbra is aktív a zenei életben, és bár a filmvásznon nem láthattuk egy James Bond-filmben, gazdag zenei pályafutása során számtalan emlékezetes pillanatot szerzett a közönségnek.

„Berendeztem egy sarkot Niki szobájában, ahol sokat üldögéltem olyan előadok képei és plakátjai alatt, akikkel még Angliában ismerkedtem és barátkoztam össze. Volt ott kép Janis Joplinról, Elton Johnról, a Queenről és persze ott van mögöttem Jimi Hendrix egy plakáton. Nos, vele rengetegszer találkoztam, hiszen Londonban egy művészlakásban éltem, ahol egy svéd modell volt a lakótársam. Jimi vele járt, vagy legalábbis vele is. Gyakran járt fel hozzánk és ha megérkezett, ledobta a ruháit. Igen, az összeset. Meg sem tudom számolni, hányszor értem úgy haza, hogy ő a kanapén ült, anyaszült meztelenül. Ezerszer kértem, hogy legalább egy gatyát húzzon, de sosem tette meg.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …