Fantasztikus hír! Magához tért Sallai Nóra

Spread the love

Biztató hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról: A népszerű színésznő lassan, de javul

Végre pozitív jelek érkeztek Sallai Nóra, a népszerű színésznő állapotáról, aki két hete válságos állapotban fekszik egy budapesti kórház intenzív osztályán. Nóra szeptember végén súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben, amely során ötéves kisfia, Bende, súlyosan megsérült, és sajnos néhány nappal később elhunyt. A család és a barátok hatalmas fájdalommal küzdenek, de most remény is felcsillant Nóra lassú felépülése révén.

Biztató jelek a kórházbólA Blikk információi szerint Nóra már képes önállóan lélegezni, és időnként kinyitja egyik szemét, ami reményt ad családjának és barátainak. Bár a színésznő állapota továbbra is válságos, az orvosok szerint a lassú javulás jó jel. Az elmúlt hetekben számos műtéten esett át, és az orvosi csapat minden szükséges operációt elvégzett.

A hosszú út a felépülés feléBár Nóra még többnyire alszik, a javulás jelei bizakodásra adnak okot. „Látható, hogy Nóri egy nagy harcos, és az élni akarás benne van” – nyilatkozta egy közeli informátor. Az orvosok szerint hetekbe telhet, mire teljesen magához tér, de ha ez megtörténik, megkezdődhet a további rehabilitáció és a kezelési terv kidolgozása.

Családi támogatás és hitA színésznő férje, édesanyja, nővére és közeli barátai naponta látogatják, és szüntelenül reménykednek a felépülésében. A családot mérhetetlen gyász sújtja kisfiuk elvesztése miatt, de most a lassú javulás miatt újra reménykedhetnek.

A közönség és a szakma is szorít Nórának, hogy teljesen felépüljön, és visszatérhessen a színpadra.

About admin

Check Also

Ma elvették tőlem a legdrágábbat… Sokkoló tragédia! Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett gyermekemet ma a metró elé lökték.. – RÉSZLETEK

Spread the love Szörnyű tragédia a Nagyvárad téren: 20 éves fiú vesztette életét a metró …