A TV2 egyik munkatársa kitálalt: Tóth Gabi és Krausz Gábor miatt komoly óvintézkedéseket vezetett be a csatorna

Spread the love

Rengeteg fejtörést okozott a TV2-nek Tóth Gabi és Krausz Gábor.

Tóth Gabi és Krausz Gábor tavalyi válása finoman szólva is kimerítette a médiaszenzáció fogalmát. A házaspár a semmiből jelentette be, hogy útjaik különválnak, a történetet pedig tovább árnyalta, hogy az énekesnő hamarosan egy új férfi oldalán tűnt fel. Ekkor hihetetlen gyűlölethullám fogadta az új szerelmet, míg Krausz Gábort igyekezett mindenki lelkileg támogatni, miközben próbálta feldolgozni a válást.

A pár mindkét tagja a TV2-él dolgozott: míg Tóth Gabi a Sztárban sztárt forgatta, addig Krausz Gábor a Dancing with the Stars-ban szerepelt, ráadásul a két műsor között átfedések is voltak: mivel voltak esetek amikor muszáj volt találkozniuk, ilyen volt amikor a DWTS-ben felvonultak a Sztárban sztár zsűritagjai. Azt is itt jelentették be, hogy Tóth Gabi először vállalja nyilvánosan új szerelmét, Papp Máté Bencét.

Ám amikor lehetséges volt, akkor elkerülték egymást, ugyanis a TV2 biztonsági óvintézkedéseket vezetett be a két sztár miatt.

A válás részleteiről akkor a magánéletük védelme és kislányuk, Hannaróza miatt nem szerettek volna többet elárulni, azt sejteni lehetett, hogy a viszony a két fél között nem éppen baráti. Azt tudni lehetett, hogy Gabi régóta boldogtalan volt a kapcsolatban, míg az sem volt titok egy idő után, hogy végül Gabi döntött a lezárás miatt, bár már párszor a szakítás szélére sodródtak.

Érthető módon a friss sebek miatt a párnak kellemetlen lett volna a napi többszöri találkozás, ezt pedig a TV2 igyekezett maximálisan tiszteletben tartani, hiszen mindketten fontosak a csatornának

About admin

Check Also

Magyar Péter csütörtök reggel felrobbantotta a facebookot- EZT kaptuk tőle!

Spread the love Add tovább! 218 nap után bejutottam a propagandagyár szívébe, az évi 140 …