Szívbemarkoló , ami kiderült Sallai Nóráról

Spread the love

Sallai Nóra és ötéves gyermeke, Bende tragikus autóbalesete: Egy ország gyászol

Sallai Nóra színésznő és ötéves kisfia, Bende súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémedin, amely az egész országot megrázta. A baleset akkor következett be, amikor egy 130 km/h-val száguldó autó beléjük csapódott. A színésznő és gyermeke életveszélyes állapotban kerültek kórházba, de sajnálatos módon Bende életét már nem tudták megmenteni.

A tragédia nemcsak Sallai Nóra családját, hanem az egész országot megdöbbentette. A színésznő, aki korábban a Jóban Rosszban című sorozatból vált ismertté, mindig közel állt a közönség szívéhez. A baleset drámai fordulatot hozott az életében, amely során elvesztette szeretett gyermekét. Az eset hatalmas gyászt és részvétet váltott ki mind a rajongókból, mind a közéletből.

Egy boldog családi élet tragikus vége

Sallai Nóra a színpadon és a televízió képernyőjén egyaránt nagy sikereket ért el. A színésznő nemcsak a Jóban Rosszban sorozatban alakított nővérként lett népszerű, hanem színházi karrierje is jelentős volt, több rangos produkcióban szerepelt. A tragédia előtt boldog családi életet élt férjével, Bencével és kisfiukkal, Bendével.

„A Bajza utcán sétáltam, és már messziről kiszúrtam a csinos férfit, aki velem szembejött. Láttam, hogy engem figyel. Én sem tudtam levenni róla a szemem. Elhaladtunk egymás mellett, majd megálltam a piros lámpánál. Visszarohant, és megkérdezte, nem lenne-e kedvem meginni egy kávét. Hirtelen, talán védekezésképp, azt feleltem, már van valakim, de ez nem volt igaz. Akkor megpróbálta elkérni a telefonszámomat, de eszemben sem volt megadni, pedig bevallom, nagyon tetszett. Csalódottan azt kérdezte: ’Akkor ennyi?’ Mondtam, hogy vasárnap 11-kor találkozhatunk ugyanennél a kereszteződésnél.”

Szerelmük egy kereszteződésnél kezdődött és most egy másik kereszteződésnél vált rémálommá az életük. Az autóbaleset örökre elvette tőlük kisfiukat, az ötéves Bendét.

About admin

Check Also

Elzavarták a patikából a sírdogáló, két botra támaszkodó idős nénit!

Spread the love Komolyan így kell bánni az idős, beteg emberekkel? Komolyan pár forinton múlhat valakinek az élete?! …