Közel került egymáshoz a Nyerős Párosban Berki Mazsi és Balogh Edina.. egy új barátság kibontakozóban?

Spread the love

A Nyerő Páros versenyzői Herceg dalához forgattak klipet, amely nem akármilyen csavarral ért véget. Igazán kreatív feladatban bontakozhattak ki a Nyerő Páros versenyzői, akik Herceg: Tiltott csók című dalához forgattak klipet a villában. Szabó Simon a rendezői, Kajári Zoltán az operatőri feladatokat kapta meg.

„Tetszett ez a kis feladat, így én is kiadhatom magamból a kreativitást. Végiggondoltam, hogy miket szoktam, illetve miket csináltam eddig” – idézi fel a mai adásban rendezései emlékét Szabó Simon.

Kreatív feladatot kaptak a versenyzők

A feladat szerint az urak tűzoltónak, míg a hölgyek táncosnak kell álljanak a klipforgatás idejére. Miután Szabó Simon elmélyült Herceg Tiltott csók című dalának szövegében, kiforrta magát a koncepció, amely szerint minden hölgy szomorúan elolvas egy levelet, meggyújtja azt, majd tűzoltónak öltözött párja a segítségére érkezik és egy vödör vízzel eloltja a tüzet.

Mivel Szabó Simon rendezett, Kajári Zoltán pedig operatőrködött, Balogh Edinának és Berki Mazsinak együtt kellett a jelenetet eljátszania. A két hölgy váratlan húzással lepett meg mindenkit, amikor igencsak közel kerültek egymáshoz.

About admin

Check Also

Magyarország egyik legismertebb és legcsinosabb hölgye Zalatnay Sarolta !MEGMUTATTA ESKÜVŐI KÉPÉT Zalatnay Sarolta : ÍGY NÉZETT KI MENYASSZONYKÉNT FÉRJE OLDALÁN!

Spread the love Sorozatos megcsalások miatt ment tönkre Zalatnay Sarolta és Révész Sándor házassága Zalatnay …