Zalatnay Sarolta drámai vallomása: „14 éve nem volt férfi az életemben”

Spread the love

Zalatnay Sarolta vallomása: „14 éve nem volt férfi az életemben”

Zalatnay Sarolta: „14 éve nem volt férfi az életemben”

Zalatnay Saroltáról köztudott, mennyire szereti az állatokat. Otthonát nem kevesebb, mint hét macskával és két kutyával osztja meg, de egy vágóhídról mentett lóról is gondoskodik. Az énekesnő kamerák előtt mutatta meg tárnoki házát, miközben kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy már 14 év óta egyedülálló. Íme, így viseli:

Szerelmek és Elválások: Az énekesnő visszaemlékezése a múlt nagy szerelmeire

Az énekesnő, aki a magyar zenei élet ikonikus alakja, egy interjúban nyíltan beszélt múltbeli kapcsolatairól és azokról a különböző döntésekről, amelyek végül a szakításokhoz vezettek. A HOT! magazinnak adott interjújában részletesen mesélt arról, hogyan alakították életét és karrierjét a korábbi szerelmei, köztük neves zenészek, sportolók és zenekari tagok.

“Gyermeket szerettem volna, de Frenreisz Karesz nem osztotta ezt az álmom”

Az énekesnő Frenreisz Károly zenészhez fűződő kapcsolatában a családalapítás iránti vágy különösen fontos szerepet játszott. Bár ő maga készen állt volna arra, hogy gyermeket vállaljon, Frenreisz nem osztotta ezt az elképzelést. Végül ez az ellentét feszültséget szült közöttük, és hozzájárult a kapcsolat lezárásához.

“Komár Laci csak feleségként akart látni, de én a színpadot választottam”

A kapcsolata Komár Lászlóval szintén különleges emlékeket hagyott benne. Komár, az ismert énekes, stabil családi életre vágyott, ahol az énekesnő feleségként és társként lehetett volna jelen. Az énekesnő azonban a karrierjét helyezte előtérbe, és végül a színpad iránti szeretete miatt döntött úgy, hogy más úton folytatja.

“Révész Sanyi édes pasi volt, de a Piramis sikere túl sok figyelmet vonzott”

Révész Sándor, a Piramis együttes frontembere különleges helyet foglalt el a szívében, ám az együttes sikere óriási változásokat hozott az életükbe. A Piramis népszerűségével egyre több rajongó és figyelem irányult Révészre, ami megnehezítette a kapcsolat fenntartását.

“Csapó Gáborral alig találkoztunk a folyamatos utazások miatt”

Csapó Gábor, a válogatott vízilabdázó, állandó utazásai és sportkarrierje miatt szintén nehézségeket jelentett a kapcsolatukban. Az énekesnő maga is rengeteget utazott, ami miatt ritkán láthatták egymást. A távolság végül áthidalhatatlan akadálynak bizonyult, és mindketten a karrierjükre összpontosítottak.

Az énekesnő múltbeli szerelmei különböző értékes emlékeket hagytak benne, és formálták életének alakulását. A múlt viszontagságai és döntései végül egyértelműen az énekesnő pályafutását helyezték előtérbe, ami máig tartó sikeréhez vezette.

About admin

Check Also

Hatalmas balhé a stúdióban! Cinthya Dictator felpattant és ráborította az egészet a műsorvezetőre

Spread the love Cinthya Dictator nemrég a Mivanaveled Show-ban vett részt, ahol egy elég kellemetlen kérdést …