III.Károly lemond és Vilmos sem lesz király

Spread the love

Sokan, hogy a közeljövőbe lássanak, és meglássák, mi vár Európa történelmének leghosszabb ideig uralkodó uralkodójának halála után, meglepő forrásokhoz fordulnak, köztük Nostradamus könyvéhez: Mario Redding: Teljes jövendölések a jövőre vonatkozóan című könyve szinte szóról szóra jósolja meg a most történteket.

A leírtak szerint III. Károly király lemond, de a helyére egy olyan ember kerül, aki igazi meglepetés lesz a közvélemény számára. – írja a woman.bg.

Ezekben a jóslatokban Nostradamus állítólag megjósolta Benazir Bhutto 2007-es meggyilkolását és a 2008-as pénzügyi válságot is – írja a The Little Things.

A szerző, Mario Redding azt is állítja, hogy a könyv a 2015-ös párizsi merényletekről is jóslatot adott. A Wales Online úgy jellemzi a Mario Redding által írt címet, mint “az egyetlen olyan Nostradamus könyv a piacon, amely kizárólag a francia orvos jövőbeli jóslataival foglalkozik. Mario elméletét használja, amely szerint a Nostradamus által írt négysorosok számozása korrelál a dátumokkal”.

A könyv, amely Nostradamus jóslatait taglaja, megjósolja II. Erzsébet királynő halálát és Károly király lemondását is. Íme, mi áll a 10/22-es négysorosban:

Mivel nem helyeslik a válását/A férfit, akit később méltatlannak tartottak rá/A nép száműzi a szigetek királyát/És egy olyan emberrel váltja fel, aki soha nem számított arra, hogy király lesz.

A könyv 2005-ös kiadásában Mario ezt írja: – Ez a négysoros nem lesz meglepő a brit nép számára, és széleskörű jelentőséggel bír. Az első, hogy Erzsébet királynő 2022 körül fog meghalni, körülbelül 96 éves korában, öt évvel korábban, mint az anyja.

Emlékezzünk, hogy az anyakirálynő 101 éves korában hunyt el 2002-ben, kevesebb mint öt hónappal azelőtt, hogy 102 éves lett volna. Tehát a két nő várható élettartama között valóban öt év a különbség.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …