BOTRÁNY, ami velem történt!! Epeműtét helyett EZT a szörnyűséget tették velem az orvosok! A műtétet elvégző orvos szégyenében ÍGY próbálta kimagyarázni gyalázatos tettét: Mi a fene folyik ebben az országban??!

Spread the love

Már vagy nyolc éve szenvedtem epergörcsökkel. Időnként annyira rosszul voltam, hogy fájdalmamban összegörnyedve a falat kapartam. Olyankor bármit is csináltam, semmi sem használt. Mindig is fenntartásaim voltak az orvosokkal szemben, ezért halogattam a műtétet, de végül orvosom hosszas győzködésének engedve, beleegyeztem. Egy szerdai napon feküdtem be, másnapra készítettek elő a műtétre. Reggel bekötötték az infúziót, majd vártam a soromat. Végül egy műtős felszerelésbe öltözött férfi tolt a műtőbe.

A műtétet követő első viziten orvosom ennyit mondott: “Rendben vagyunk Kovács Úr, megszabadítottuk a fájó vakbelétől. Most már minden rendben lesz.” Ijedtségemben a fájdalomtól felszisszenve kapaszkodva felültem, és csak ennyi fért ki a számon: “Tessék?! De hát én epeműtétre érkeztem.” Később kiderült, hogy a kórteremben velem szemben fekvő férfi vezetékneve is Kovács volt, akit azonnal meg kellett volna műteni a vakbelével.

Szerencsétlen ember! Az epémhez nem hagyom, hogy hozzányúljanak, inkább görcsöljön be újra, minthogy még egyszer átéljem ezt a szörnyűséget! Ami történt, az az egészségügy csődje! Soha többé nem megyek orvosi rendelő közelébe sem! Velem nem fognak szórakozni! Ha lehet, osszák meg a történetem, hogy más ne járhasson így! Kovács János, Székesfehérvárról.

About admin

Check Also

Rendkívüli változás állt be Katalin hercegné állapotában

Spread the love Egy királyi szakértő szerint Katalin walesi hercegnő jól halad a megelőző rákkezeléséből …