A mi édes 12 éves kisfiúnk ma reggel elhunyt, miután tegnap este megpróbálta kioltani az életét. Ez az iskolai zaklatás eredménye…

Spread the love

A mi édes 12 éves kisfiúnk ma reggel elhunyt, miután tegnap este megpróbálta kioltani az életét. Ez az iskolai zaklatás eredménye…

Évente egy osztálynyi gyerek lesz öngyilkos Magyarországon

 

A #Képesvagyok podcast e heti adásában Balatoni József, vagy ahogyan az ország ismeri, Jocó bácsi, őszintén beszélt a tanári pályáról, a pályaelhagyásról, a kiégésről, pánikbetegségéről, valamint az élete nehéz időszakairól, beleértve az alkoholproblémákkal való küzdelmét is. Jocó bácsi az adásban elmondta, hogy évente egy osztálynyi gyerek lesz öngyilkos Magyarországon.

A beszélgetés során megosztotta gondolatait az oktatási rendszerről, a kollégái helyzetéről, és arról, miért döntött a tanári pályája elhagyása mellett. A podcastban hallható beszélgetés inspiráló és mély betekintést nyújt Jocó bácsi életébe és az oktatási rendszerrel kapcsolatos tapasztalataiba.

Valaki mondjuk bántja az osztálytársát a súlya miatt. És akkor behívod a szülőt, aki azt mondja: “Hát én nem értem, hogy ezt a szerencsétlen dagadt kislányt miért bántja a fiam.”…Figyelj, visszajátsszam, amit mondtál?!

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …