A nő kihallgatta férje és lánya beszélgetését: szörnyű titokra jött rá

Spread the love

A nő évtizedekkel ezelőtt fogadott örök hűséget férjének, és egészen a közelmúltig úgy hitte, hogy kapcsolatuk fundamentuma a kölcsönös bizalom és őszinteség. Csalatkoznia kellett.

Élete legszörnyűbb perceit élte át

Házasságuk első időszakában, a kilencvenes években a férfi és a nő anyagi gondokkal küzdött, s számos szokatlan pénzszerzési lehetőséget fontolóra vettek. A pasas például felvetette, hogy esetleg spermadonornak állna, azonban a kérdés viszonylag gyorsan lekerült a napirendről. A közelmúltban a gyanútlan feleség véletlenül éppen a közelben tartózkodott, amikor a férje és a lánya látszólag mindennapos dolgokról cseverésztek. Aztán a nő fülét megütötte egy apróság, és úgy döntött, kihallgatja a diskurzust. Nem kellett volna: élete legszörnyűbb perceit élte át.

A nőt mellbevágta a felismerés: a férje annak idején mégis spermadonor volt, ami egyúttal azt is jelenti, hogy titokban született még egy gyermeke.

Meglepetését csak fokozta, amikor ráébredt, hogy egy honlapon keresztül a férj már kapcsolatba is lépett a lányával, sőt az ügyről a közös gyermekeik is tudtak, őt mégsem tájékoztatták. Nem csoda, hogy hősnőnk ezután úgy érezte, tőrt mártottak a hátába.

Azt, hogy a szóban forgó lány valóban a férfi gyermeke, egy DNS-teszt is igazolta.

Nem csupán a nő párkapcsolata szenved bizalmi deficittől, de – érthető módon – a saját gyermekeiben is hatalmasat csalódott, akiket most az apjuk cinkosának tart.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …