A szülei összetörtek, ennyi maradt VV Fanniból:

Spread the love

VV Fanni eltűnése és meggyilkolása óta eltelt hat évben a család számos megpróbáltatáson ment keresztül. Nemrég újabb mélypontot ért el a család élete, amikor a rendőrség átadta Novozánszki Fanni személyes holmijait. A tárgyak a tragédia óta a bizonyítékraktárban voltak elhelyezve.

Lichy György, a család ügyvédje a Borsnak adott interjújában részletezte a fájó pillanatot: “Egy mobiltelefon, egy táska, a táskában smink cuccok, papírfecni ráírt teendőkkel” – ezeket találták Fanni eltűnése után. Az ügyvéd beszámolója szerint az eseményt Fanni édesanyja annyira megrendítőnek találta, hogy képtelen volt személyesen átvenni a holmikat, így férjét kérte meg az átvételre.

“Nagyon szomorú nap volt ez a szülők életében, hiszen hat év után először vehetik kézbe, érinthetik meg azokat a tárgyakat, melyeket utoljára a kislányuk tartott a kezében. Rajta Fanni illatával… borzasztó még belegondolni is” – mondta Lichy.

Az ügy azonban még nincs lezárva a család számára. Az előttük álló időben Fannit hivatalosan is halottá kell nyilváníttatniuk, és még a lakásban talált véres pénzt is át kell venniük. Az elmúlt évek megpróbáltatásai a család számára fájdalmas emlékeket hagytak, és ez az újabb esemény csak mélyíti a sebet.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …