Aki Schmidt Máriát fikázza, az most jól figyeljen! Magyarország ötödik legszebb középkorú nője lett

Spread the love

Aki Schmidt Máriát fikázza, az most jól figyeljen! Magyarország ötödik legszebb középkorú nője lett – és még a szemtengelyferdülés sem állhatta útját!

Na kérem szépen, ha valaki azt gondolta, hogy Schmidt Mária csak a politikai és üzleti világban állja meg a helyét, akkor most nagyon tévedett! Nemrég ugyanis egy rangos online szépségversenyen hozta el az ötödik helyezést, maga mögé utasítva olyan “ikonikus” alakokat, mint Zimány Linda és Kulcsár Edina. Toronymagasan ötödik lett  az ” Online szépségverseny a Magyar szépségekhez ” című versenyen  Schmidt Mária .Hát igen, Schmidt Mária bebizonyította, hogy nem csak a Forbes-listán lehet tarolni, hanem a szépségversenyek világában is.

Persze, ne feledjük a kritikusokat, akik folyamatosan a szemtengelyferdülésével jönnek. Mintha ez bármit is számítana! Aki ennyire ügyesen tud lavírozni az üzleti életben, annak igazán nem lehet akadály egy kis “esztétikai sajátosság.”

De nem csak a szépségversenyen tarolt, hanem a férjétől örökölt ingatlanos cégével is. A BIF Nyrt. növekedése, kormányzati támogatással fűszerezve, még inkább bebizonyította, hogy Schmidt Mária nem csak szép, hanem okos is. És ha valaki még mindig kételkedne benne, hát nézzen utána a tavalyi Forbes-listának, ahol első nőként került fel – és persze, ne felejtsük el a KESMA-nak ajándékozott Figyelőt sem.

Szóval, aki bántani akarja Schmidt Máriát, az most jól gondolja meg magát, mert lehet, hogy legközelebb őt is megelőzi valamilyen nem várt kategóriában!

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …