Alekosz a Görög Hős megmutatta álomszép kedvesét! Rá nem gondoltunk volna, hogy Ő az

Spread the love

Alekosz, a görög származású izomceleb, aki korábban több magyar médiafigyelmet is kapott színes párkapcsolati élete révén, most újra a reflektorfényben. Hosszú egyedülállóság után Alekosz újra rátalált a szerelemre, és ezt nem is tartja tovább titokban.

A korábbi években Alekosz többször is jegyben járt, azonban hosszabb ideje már mint egyedülálló ismert. Az izomceleb, aki a “Hal a tortán” című műsorban szerzett népszerűséget, sosem rejtette véka alá, hogy az érdeklődő hölgyek gyakran látogatják érdi otthonát, ám ezek a találkozók soha nem jelentettek komoly kapcsolatot, “csupán” alkalmi viszonyokat.

Az új fejlemények azonban másról árulkodnak. Alekosz a közösségi médián keresztül mutatta be új kedvesét, egy titokzatos és lenyűgöző barnahajú hölgyet, aki valósággal démoni bombázónak tűnik a vele készült paparazzifotókon. A fotó mellé fűzött kommentárja, “Tulajdonos: Nagy Alekosz,” sejteti, hogy ezúttal Alekosz komolyabban veszi a kapcsolatot, mint az előzőeket.

Ez a lépés meglepetést okozott rajongóinak és követőinek, akik kíváncsian várják a további részleteket a görög hős magánéletéből. Az, hogy Alekosz úgy döntött, nyilvánosan vállalja kapcsolatát, arra utal, hogy talán ezúttal tényleg komolyabb érzelmekről van szó.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …