Alekosz beintett MAGYARORSZÁGNAK!Nem is szándékozom visszamenni Magyarországra!-Alekosz videóban mutatta meg új otthonát és barátnőjét!

Spread the love

A ValóVilág egykori nyertese láthatólag nagyon jól érzi magát külföldön.

Alekosz épp ünnepel barátnőjével azon a videón, melyet közösségi oldalán osztott meg. A pár láthatólag nagyon jól érzi magát egymás mellett, és az is kiderül, hogy Magyarországot hátrahagyva Svájcban élnek.

Alekosz Svájcban

A valóságshow-sztár pontosan három hónappal ezelőtt ismerte meg párját. Noémivel azonnal egymásba szerettek találkozásukkor, most pedig meg is ünnepelték a hónapfordulót.

Ez nagyon durva! NEM fogod elhinni mennyit keres Alekosz: másfél órás fellépés alatt! ITT a pontos összeg : Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de erre nem!Alekosz: Hogyan Változott a Reality Sztár Keresete a Visszatérése Után?

A Blikk feltárta Nagy Alekosz jelenlegi kereseti viszonyait, miután a Való Világ 4. évadának győztese visszatért a médiába.

Alekosz újra aktív a rádióban és a  televízióban, ahol több műsorban is szerepel. A Hal a tortán című műsorban 600 ezer forintot keresett öt nap alatt, míg a Szerencsekerékben 150 ezer forint volt a gázsija. Az Ázsia Expressz új évadáért majdnem 5 millió forintot kapott, és egy új TV2 műsorban is hasonló összegért fog szerepelni. Reklámokért közel 1 millió forintot kap, fellépésekért pedig 100 ezer forintot kér, míg köszöntővideókért és kisebb reklámokért 20 ezer forintot.

A Blikk megkeresésére Alekosz így reagált: „Mások zsebében turkálni nem elegáns.” A TV2-vel való kapcsolatáról pedig elmondta: „A TV2-vel jelen pillanatban szimbiózisban vagyok, mentoraim nem adtak felhatalmazást konkrétumok kinyilatkoztatására, de letagadni sem akarom. Az összegek nagyjából stimmelnek, a többit pedig majd nézzék meg a  tévében. Így is már többet mondtam, mint lehet.”…..

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …