ALIG pár perce érkezett! Nagyon aggódnak az emberek! Orbán Viktor EBBEN a súlyos betegségben szenved? Megszólalt egy orvos is. Ez a nagyon veszélyes folt van a száján már hosszú ideje..

Spread the love

Egyeseknek feltűnt, hogy Orbán Viktor száján egy ideje rendszeresen feltűnik egy aprócska volt. Nem haraphatta ki, mer elég régóta ott van, ezért beindultak a találgatások arról, hogy mi lehet, mi okozhatja, esetleg lehet-e valamiféle betegség tünete. Néhány olyan abszurdabb konteó is szárnyra kapott, amely azt állítja, hogy a miniszterelnök akár súlyos betegségben is szenvedhet már egy ideje.

Az Ezalényeg vette észre, hogy ahogy hazánkat „Brüsszel”, úgy Orbán Viktor száját is megtámadta valami: hosszú ideje egy nagy piros ragya éktelenkedik a kormányfő alsó ajkán. Az Orbán száját ezek szerint folyamatosan figyelemmel kísérő lap emlékeztet: Nem a nemrégiben napvilágot látott bejelentő szereplés volt az első alkalom, amikor már látszott a miniszterelnök száján a folt, tehát nem arról van szó, hogy csupán elharapta volna. Egy korábbi fotón is kivehető ugyanis az a valami, sőt, már egy 2020 novemberi parlamenti felszólalásánál is ott volt:

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …