Álmában halt meg az a srác, akire ráomlott tegnap a kollégium…talán észre sem vette, hogy mi történt

Spread the love

Az a 17 éves lány, aki a székelyudvarhelyi kollégium egyik épületének összeomlása során a törmelék alá szorult, továbbra is kritikus állapotban van. Ebben a balesetben egy 17 éves fiú életét vesztette, és több diák megsérült. A tragédia idején a helyszín közelében földmunkákat végeztek, jelenleg még vizsgálják, hogy ez befolyásolta-e az épület összeomlását. A Hargita megyei rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást.

A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnáziumnál gyertyák és virágok sorakoznak. Hétfő estétől kezdődően egyre több gyertya kerül elhelyezésre a részvétnyilvánítók által. A középiskolás diákokat mélyen megrendítették az események, nehezen tudják felfogni társuk elvesztését. „Fontosnak érzem, hogy megemlékezzünk, mert egy ártatlan diáktársunkat veszítettük el, aki a romok alá került” – nyilatkozta László Adrienn, a gimnázium egyik tanulója.

A nap folyamán diákok gyűltek össze a romok helyszínén. A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium kollégiumának egy része hétfő délután dőlt össze.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …