Andreea Bălan, Despre Anul 2023. Artista Susține Că A Avut Parte De Tot Ceea Ce Și-A Dorit: „Mi-A Oferit Mai Mult Decât Am Visat…”

Spread the love

Andreea Bălan a făcut o mărturisire despre anul 2023. Artista susține că a avut parte de tot ceea ce și-a dorit. Iată ce mesaj a transmis cântăreața pe rețelele de socializare, dar și ce urare a făcut pentru fanii ei!

Andreea Bălan poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes în domeniul muzical și cel al televiziunii. Recent, artista a transmis un mesaj despre cuma fost anul 2023 pentru ea.

Mărturisirea Andreei Bălan despre anul 2023
Andreea Bălan a făcut o postare specială pe conturile sale personale de pe platformele de socializare. Artista a făcut o mărturire despre anul 2023 și a transmis că a avut parte de tot ceea ce și-a dorit.

Mai mult decât atât, cântăreața a făcut și o urare specială pentru fanii ei.

„La mulți ani, dragilor!  În 2024 să vă îndepiniți toate visurile și să fiți cei mai fericiți! Meritați cu toții!  2023 mi-a oferit mai mult decât am visat, iubire, pace și liniște sufletească”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram

Artista a făcut o donație incredibilă
În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan a făcut o donație incredibilă.

În exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, cântăreața a făcut declarații despre acest act de caritate cu adevărat impresionant.

Cu o experiență de mulți ani în calitate de ambasadoare SOS, la finalul anului 2023, artista a ales să se angajeze într-o campanie special dedicată copiilor.

Mai precis, ea și-a oferit vocea pentru a da viață poveștilor celor mici.

Vedeta a participat și la un eveniment asociat acestei campanii și și-a exprimat bucuria pe care o simte că a avut ocazia să se implice în acest proiect caritabil.

„E o campanie foarte drăguță, un proiect drăguț. Îmi donez vocea pentru poveștile copiilor.

S-a lansat, practic, o carte de povești audio online și astfel se strâng donații pentru copii din satele SOS, sunt ambasadoare SOS de foarte mulți ani și cum pot fiu vreau să fiu alături de ei.

Mi-am donat vocea, am citit două povești, Alba ca Zăpada și Degețica, le găsiți pe YouTube”, a spus artista atunci.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …