Andreea Mantea, foc și pară pe fiul ei după ce a luat toți banii pe care i-a găsit în casă. Ce a făcut David cu cei 3.000 de lei întrece orice imaginație

Spread the love

Andreea Mantea și David au o relație cu totul specială, micuțul este sufletul ei.

David, fiul Andreei Mantea face un gest incredibil

Andreea Mantea, prezentatoarea TV, a dezvăluit pentru kanald.ro ultimele năzdrăvănii ale micuțului David. În ciuda admirației și iubirii infinite pentru el, Andreea a dezvăluit că de data aceasta, David a depășit măsura cu fapta lui și a fost foarte nemulțumită de el, deși acțiunile lui veneau din inimă.

Andreea Mantea: „A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei.”

Andreea Mantea: „Totul face din generozitate.”

„A zis că a văzut-o pe acea femeie că era îmbrăcată mai ponosit. I-a zis să se ducă să își cumpere haine că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare. Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi.

A fost vorba de 3 000 de lei. Într-o zi a mai venit la mașină cu mămică și o fetiță.”, a mai spus prezentatoarea pentru aceeași sursă.

Chiar dacă David se află la vârsta la care face tot felul de năzbâtii și o mai supără pe Andreea, prezentatoarea TV este mândră de fiul ei care îi calcă pe urme având un suflet mare, arătând firea umană pe care o are. Generozitatea la o vârstă fragedă arată buna educație și nivelul de implicare al Andreei în viața lui.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …