Angyalföldi gyilkosság: leszólta a férfiasságát, ezért ölte meg Petrát T.

Spread the love

Döbbenetes részleteket tudott meg a Blikk az angyalföldi gyilkosság körülményeiről. Lapunk információi szerint férfiúi hiúságában alázta meg a párját M. Petra: kevésnek találta az ágyban nyújtott teljesítményét, s szakítani akart vele – ez váltotta ki a brutális indulatot T. Róbertből.

Erről maga a bűntettel gyanúsított férfi, T. Róbert beszélt vallomásában a nyomozóknak. Forrásaink szerint a brutális emberölési ügyben a késen kívül felmerült egy másik eszköz is, mégpedig egy kalapács. Úgy tudjuk, a gyilkos a bántalmazás során ezzel is rendkívül komoly sérüléseket okozott áldozatának: olyannyira, hogy még a sok szörnyűséget látott rendőröket is elborzasztotta a helyszínen eléjük táruló látvány.

(A legfrissebb hírek itt)

A pszichológus szerint a szexuális teljesítményt becsmérlő kijelentések igen heves érzelmi kitöréseket válthatnak ki egy férfiből.

– Alapvetően feltételezhető, hogy ha ilyen szituációba kerül egy férfi, az önérzetében sérül ilyen mondatok hallatán. Szinte kasztrálja őt, szégyenérzet alakul ki benne, megjelenik az az érzés, hogy ő kevés – mondta el a Blikknek dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, hozzátéve: egy ilyen kijelentés képes kiváltani olyan feszültséget, amit nagyon nehéz kontrollálni. – Ki kell mondani azonban, hogy szükséges – és kell tudni – kontrollálni az elsöprő haragot és dühöt, ha kritizálnak és sérül az önérzetünk. Ez minden emberben fokozza az indulatot, ám a szeretetnek egy patológiás, beteges formája, hogy az agresszió eszközét használom arra, hogy a bennem lévő feszültséget csökkentsem. A háttérben meghúzódó személyiségzavar, az impulzuskontroll sérülése vezet ahhoz, hogy elfogadhatatlan módon próbálja visszaépíteni valaki a megtépázott tekintélyét – fogalmazott a szakember.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …