Az édesanya dühében levelet ír tiszteletlen és kezelhetetlen tini fiának, online mindenki őt ünnepli

Spread the love

“Már elég nagy vagyok ahhoz, hogy saját magam döntsek.” vagy “Már saját pénzem van.” Ez az a két kifejezés, amit a legtöbbször hallanak a szülők tini gyerekük szájából.

Egyszer az egyik édesanyának elege lett fia beképzelt viselkedéséből és úgy döntött, megleckézteti őt.

A 13 éves Áronnak volt egy Youtube csatornája és 2015-ben ez elkezdett pénzt hozni a konyhára. De a siker a fejébe szállt a fiúnak.

A gyerekét egyedül nevelő anyuka szerint fia nem foglalkozott az iskolai dolgaival, merész volt, úgy csinált, mint akinek semmi vesztenivalója sincs. Meg volt győződve arról, hogy meg tud élni a Youtube csatornával keresett pénzből.

Az édesanyának egy napon elfogyott a türelme és írt egy levelet a fiának, hogy szálljon le a földre.

Ezzel a levéllel azt akarta neki megtanítani, milyen értékes az, hogy szülei házában lakhat, ez a levél véletlenül felkerült a Facebook-ra és ezrek olvashatták.

KEDVES ÁRON!

MIVEL ÚGY TŰNIK ELFELEJTETTED, HOGY CSAK 13 ÉVES VAGY, ÉN PEDIG AZ ANYÁD VAGYOK ÉS NEM AKAROD, HOGY ELLENŐRIZZELEK – ÚGY GONDOLOM KELLENE TANULNOD VALAMIT AZ ÖNÁLLÓSÁGGAL KAPCSOLATBAN.

MOST, HOGY AZ ARCOMBA VÁGOD, HOGY MÁR SAJÁT FIZETÉSED VAN, NYUGODTAN KIFIZETHETED AZOKAT A DOLGOKAT, AMIT EDDIG ÉN ÁLLTAM. TEHÁT, HA SZERETNÉL SZÁMÍTÓGÉPET ÉS LÁMPÁT HASZNÁLNI, VAGY INTERNET HOZZÁFÉRÉS KELL, AKKOR EZT NEKED KELL KIFIZETNED.

LAKÁSBÉRLÉS:  50000 FT

VILLANYÁRAM: 8000 FT

INTERNET: 7000 FT

ENNIVALÓ: 20000 FT

KÉRLEK, VIDD KI A SZEMETET MINDEN HÉTEN HÉTFŐN, SZERDÁN ÉS PÉNTEKEN, ÉS EZEKEN A NAPOKON PORSZÍVÓZZ IS KI. MINDEN HÉTEN KI KELL TAKARÍTANOD A FÜRDŐSZOBÁDAT, FŐZNÖD KELL MAGADRA ÉS PAKOLJ EL MAGAD UTÁN. HA EZT NEKEM KELL MEGCSINÁLNI, FELSZÁMOLOK NEKED NAPONTA 5000 FT TAKARÍTÁSI KÖLTSÉGET.

HA ÚGY GONDOLOD, INKÁBB MEGINT A GYEREKEM LESZEL ÉS NEM A LAKÓTÁRSAM, AKKOR MEGBESZÉLHETJÜK A FELTÉTELEKET.

SZERETETTEL,

ANYA

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …