“Azt akarom, hogy a szüleim börtönbe kerüljenek” Kegyetlen szavak egy gyerektől, de ha elolvasod, megérted, miért kíván ilyet ez a lány

Spread the love

Ez a lány vallási fanatikus szülei miatt borzalmas egészségügyi állapotban van, és az egészben az a legdühítőbb, hogy mindez elkerülhető lett volna.

A most 20 éves Mariah Walton szívrendellenességgel született, szívének baloldala nem megfelelően záródott össze. És bár a doktorok hamar észlelték az egészségügyi problémát, és fel is ajánlottak a szüleinek a megfelelő megoldást jelentő műtétet, a szülők azonban nemet mondtak rá.

Abban bíztak ugyanis, hogy imáik ereje a műtétnél jobb megoldást jelent majd a kislányuk állapotára. A valóságban azonban Mariah állapota folyamatosan romlott, és mivel a rendellenességet nem kezelték, pulmonális hypertónia alakult ki nála.

Ez pedig olyan visszafordíthatatlan károsodásokhoz vezetett, amelyek miatt ma már csak akkor van érdemi reménye az életre, ha új szívét és tüdőt kaphat.

A fiatal lány ágyhoz kötve él, 18 évesen döntött úgy, hogy elköltözik a szüleitől, és önállóan éli az életét. Megdöbbenve értesült róla, hogy 18 évesen se anyakönyvi kivonata, se pedig TB száma nem volt.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …