Baloldali Politikusok Elárulják: A Rejtett Valóság a Novák Katalin Pedofil Ügy Mögött!

Spread the love

Annak ellenére, hogy Novák Katalin köztársasági elnök vállalta a történtekért a felelősséget, bocsánatot kért és távozott posztjáról, az ellenzéki politikusok továbbra is kritikával illetik őt és a kormányzati politikát. A Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió adásában említette, hogy míg a jobboldali politikai táborban a hibák következményekkel járnak, addig például a 2006-os zavargások kapcsán Gyurcsány Ferenc nem vállalt felelősséget.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője az ATV műsorában úgy nyilatkozott, hogy Novák Katalin a lehető legelfogadhatóbb döntést hozta meg lemondásával, miközben a miniszterelnököt kritizálta.

Úgy látszik, hogy van olyan szituáció, amikor Orbán Viktor nem szégyell nők szoknyája mögé bújni. Ezért se engedjétek, hogy ennyivel lezárják!.

Varga Judit volt férje is borította a bilit.Megnevezte az igazi felelősöket .

Szombat délután lemondott Novák Katalin köztársasági elnök, és Varga Judit egykori igazságügyi miniszter is távozott a közéletből.

Ám volt még egy ezeknél is meglepőbb és viharosabb lemondás is. Varga Judit volt férje, Magyar Péter ugyanis borította a bilit.

Ezt írja lemondását bejelentő bejegyzésében: “A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról.

Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.

Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon.

De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.

12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”

Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké” – írta posztjában Varga Judit exférje.

Novák Katalin pedig felfedte, miért döntött a lemondás mellett.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …