Bevállalta Krausz Gábor !Nem titkolja tovább ,nyíltan beszélt Krausz Gábor, tisztázni akart mindent!

Spread the love

A séf nem titkolózott semmit.

Krausz Gábor életét alaposan felforgatta a tánc, amellyel kislányának, Hannarózának is örömet szeretne okozni. Mint mondja, eddig csak neki mutatta meg a gyengéd és érző oldalát, de most már mások is láthatják. Örül, hogy részt vehet a táncos show-műsorban, mert a próbák kizökkentik a hétköznapokból. Erre nem számítottunk: nyíltan beszélt Krausz Gábor, először nyilatkozott Tóth Gabiról a szakítás után

− A műsorral az volt az első számú célom, hogy lekössem a figyelmemet és ez megvalósult – árulta el a Borsnak Krausz Gábor. Mondom ezt úgy is, hogy voltak napok, amikor nem értettem, mit keresek én itt. De azóta ez megváltozott, még én is látom a változást, hogy mennyire fesztelen vagyok már a táncparketten. A testem is egyre jobban alkalmazkodik az eddig számára ismeretlen mozgásokhoz, míg az elején szinte minden nap izomlázam volt, most már nincs ilyen.

Ez persze a produkciókon is látszik, el tudom magam engedni, felszabadultan táncolok. Olyannyira, hogy legutóbb, amikor visszanéztem a műsort, nem ismertem magamra: Ez a pasi én vagyok? Na ezt egy hónappal ezelőtt el sem hittem volna, hogy ekkorát képes vagyok változni. A másik célom pedig az volt, hogy a nézők egy másik oldalamat is megismerjék, ne csak azt, amit a Séfek Séfében látnak. Az egy szakmai műsor, ahol gyakran mufurc vagyok, ha nem úgy teljesítenek a versenyzőim. Pedig igenis van egy kedves, érzékeny oldalam, amit azonban eddig csak azok ismertek, akik közel állnak hozzám.

A séf lánya, Hannaróza pedig mindig megnézi őt a tévében, és milliószor kell vele újranézni a produkciókat, amiket nagyon élvez a kislány.

Gábor és Anna olasz hangulatot varázsoltak a táncukkal, a közönség nagyon élvezte őket. Látszik, hogy nagyon népszerűek, sokan szurkolnak nekik, de most utoljára léptek fel, így sokat kellett izgulniuk. Krausz Gábor és Mikes Anna remek párost alkotnak, kiváló teljesítményt nyújtottak az első élő show-ban egy hete. Ráadásul elsőként táncoltak, de nagyon magasra tették a mércét, nagy tapsot kaptak.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …