Bianca Dragusanu: Dependenta De Clinici Si Operatii Estetice

Spread the love

Bianca Dragușanu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, este renumită pentru stilul ei extravagant și dorința de a se îngriji în cele mai bune condiții. Cu toate acestea, recentele declarații ale vedetei au stârnit multe controverse. În timpul unei discuții despre rutina sa de înfrumusețare, Bianca Dragușanu a criticat femeile care preferă cremele ieftine, declarând că ea este dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice.

Bianca Dragușanu a atras atenția în urmă cu ceva timp când și-a făcut mai multe intervenții estetice. De atunci, aceasta a intervenit de mai multe ori pentru a-și îmbunătăți aspectul. Recent, vedeta a declarat că este dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de Botox, de acid hialuronic și de alte proceduri care o ajută să-și mențină aspectul tânăr și frumos.

În căutarea celulitei perfecte

Într-un interviu acordat pentru Ciao.ro, Bianca Dragușanu a vorbit despre ultima sa obsesie – celulita. Vedeta a povestit că a descoperit un aparat revoluționar la clinica medicului ei estetician din Cluj și își dorește să îl încerce pentru a scăpa de celulita de pe genunchi și coapse. Chiar dacă va fi vânătă și inflamată, acest lucru nu o descurajează, deoarece este obișnuită cu aceste proceduri și nu simte nicio durere.

Critica față de femeile care preferă cremele ieftine

O altă declarație controversată făcută de Bianca Dragușanu se referă la femeile care se îngrijesc cu creme ieftine. Vedeta susține că preferă să meargă la clinică și să încerce toate procedurile noi care apar. În opinia ei, cremele de gălbenele și cele de ardei iute nu sunt eficiente, iar femeile care le preferă nu fac decât să-și facă un deserviciu. Bianca Dragușanu consideră că atunci când vrei să arăți bine, trebuie să plătești pentru asta.

Controverse și apărarea deciziilor

Declarațiile recente ale Biancăi Dragușanu au stârnit multe controverse, iar mulți oameni au criticat-o pentru obsesia sa pentru procedurile de înfrumusețare și intervențiile estetice. Cu toate acestea, vedeta își apără deciziile și susține că este dispusă să plătească orice pentru a se simți bine în pielea ei. Fie că este vorba de celulită sau de granulațiile de bioalcamid din buze, Bianca Dragușanu este hotărâtă să facă tot ce îi stă în putință pentru a se simți frumoasă.

“Sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de Botox, de acid hialuronic. Eu și când nu îmi fac ceva, tot mă gândesc să fac ceva. Eu și în pauzele mele când nu fac și deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am făcut doar Botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care la fel”, a spus Bianca Dragușanu pentru Ciao.ro.

Vedeta a mai adăugat că este dispusă să facă orice pentru a scăpa de granulațiile de bioalcamid din buze, inclusiv o intervenție chirurgicală: “Am sunat doctorița și am zis că vreau să vin la Cluj să fac pentru că a adus aparatul acesta genial despre care am citit recenzii superbe. Și i-am spus că mai vreau să-mi fac ceva la buze, și a zis ‘Eu nu-ți mai bag la buze nimic’ și am zis ‘Nu, de data asta vreau să-mi scoți ce mi-am bagat eu acum 22 de ani’. Și anume bioalcamid, care s-a granulat așa ca niște bobite de orez pe care eu le simt, sunt palpabile.

În concluzie, Bianca Dragușanu este recunoscută pentru stilul ei extravagant și pentru dorința de a se îngriji în cele mai bune condiții. Chiar dacă declarațiile sale au stârnit multe controverse, vedeta își apără deciziile și este hotărâtă să facă tot ce îi stă în putință pentru a se simți frumoasă. Cu toate acestea, este important ca fiecare persoană să aleagă metodele de înfrumusețare care îi convin și să aibă în vedere și aspectele legate de sănătate.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …