Bochkor Gábor nem ment el Boros Lajos búcsúztatására…. van viszont rá szuper magyarázata…

Spread the love

Bochkor Gábor ismét megszólalt régi kollégája és barátja elvesztéséről. Boros Lajos csütörtöki halála után a Retro Rádió stúdiója már pénteken reggel gyászba borult a tragikus hír után, Bochkor azonban egyéb – hasonlóan szomorú – elfoglaltságai miatt csak hétfőn tudott pár szót mondani egykori munkatársáról. Érzelmes szavakkal búcsúzott.

Boros Lajos csütörtökön hunyt el hosszas betegeskedés után. A 77 éves rádiós halála megrázta a hazai sztárok nagy részét, köztük Bochkor Gábort is, akivel hosszú éveken át dolgozott együtt, emellett pedig nagyon jó barátságot is ápoltak. Bochkort azért is érinti különösen rosszul a tragédia, mert nemrégiben az édesanyját is elveszítette.

Bochkor még csütörtökön megosztott egy rövid, ám annál szívhez szólóbb bejegyzést, amiben elbúcsúzott Borostól, ám most élő adásban is elmondta a gondolatait. Habár kollégái már pénteken megemlékeztek Borosról, Bochkor aznap nem tudott ott lenni, mert az édesanyja temetésén vett részt.

“Nem tudtam megnyilvánulni Lali király távozásával kapcsolatban, de ennek az volt az oka, hogy pénteken volt édesanyám temetése. Ezért nem voltam jelen, ezt nem akartuk előre mondani” – árulta el, majd Borosról is beszélt.

“Nyilvánvalóan engem éppúgy megdöbbentett, csak az én gyászom most valahol máshol van. Mindamellett nagyon fog hiányozni. Vogci (Voga János – a szerk.) tegnap nálam aludt, és rengeteget sztoriztunk Lajosról, mi így emlékeztünk meg. Ezzel telt tulajdonképpen a napunk” – mondta az adásban, amire a story.hu figyelt fel.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …