Bochkor Gábor nem tud elszakadni Várkonyi Andreától – Még mindig hordja a tőle kapott nyakláncot

Spread the love

Közel hat évvel a szakításuk után Bochkor Gábor nem tud elszakadni volt párjától, Várkonyi Andreától. Egy közelmúltban közzétett Instagram fotó is bizonyítja, hogy a műsorvezető még ma is viseli azt a különleges nyakláncot, amelyet egykoron Várkonyi Andreától kapott ajándékba – írja a Blikk.

Mint korábban kiderült, ez a nyaklánc az összetartozásuk jelképe volt. “Anditól kaptam ezt a nyakláncot. De nemcsak nekem készíttetett, hanem magának és a kislányunknak, Nórinak is. Nagyon kedves dolog volt ez tőle. Mindig viseljük, Andi is, én is” – mondta Bochkor a Borsnak 2010-ben. Akkor elárulta, hogy a fehérarany medál, mely egy macit ábrázol, Várkonyi Andrea számára is fontos volt, hiszen csak híradó vezetése idején vette le.

“Sokat jelent nekem, nekünk ez a nyaklánc: az összetartozásunk jelképe” – emelte ki a rádiós korábban.

A Blikk forrása szerint a műsorvezető még mindig erősen érzelmi kötődést érez Várkonyi iránt. “Még mindig erős érzelmeket vált ki belőle, ha szóba kerül Andrea, hiszen, nem titok, a szakításuk óriási megrázkódtatás volt a számára, és még mindig van benne egy kis keserűség, csalódottság” – mesélte egy ismerős a lapnak.

A Blikk megpróbálta elérni Bochkor Gábort a nyaklánccal kapcsolatban, azonban a műsorvezető nem válaszolt a megkeresésre.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …