Botrány a Sztárban Sztár All Stars műsorában: Oláh Gergő fergeteges produkciója után meg kellett szakítani a műsort!

Spread the love

A Sztárban sztár All Starsdöntőjében Oláh Gergő fergeteges átalakulással készült: Emilióvá változott, és ezzel hatalmas sikert aratott. Duettpartnerével, Radics Gigivel adták elő a „Ne nézz vissza rám” című dal 2019-es verzióját, amely korábban már nagy népszerűségnek örvendett. Gergő nemcsak külsőleg, hanem hangban is hűen visszaadta Emilio stílusát, amivel azonnal elnyerte a zsűri és a közönség tetszését.

Stohl András szerint a produkció „őrületes hangulatot” teremtett, és az előadás már az első hangnál meggyőző volt. Lékai-Kiss Ramóna is elragadtatottan nyilatkozott, mondván, nehéz volt ülve maradnia a dal alatt, annyira magával ragadta a duett szenvedélyessége.

Az előadás különlegessége nemcsak Gergő zenei teljesítményében rejlett, hanem abban is, hogy a zsűritag Hajós Andráskiemelte, mennyire nehéz Emilio jellegzetes hangját és kiejtését pontosan visszaadni. Gergő mégis tökéletesen hozta mindkettőt, és emlékezetes pillanatokat szerzett mindenkinek.

A műsorvezető, Liptai Claudia pedig dicsérte Gergő alázatát és szorgalmát, amelyek szerinte hétről hétre látványos eredményeket hoztak a színpadon. A műsor nemcsak szórakoztatott, hanem lehetőséget adott Gergő számára, hogy új oldaláról is bemutatkozzon a közönség előtt.

Az előadás külön pikantériája volt, hogy Radics Gigi Oláh Gergő unokahúga, így a családi kötelék még különlegesebbé tette a közös produkciót. A duett után elárulták, hogy közös dalt terveznek, amit rajongók izgatottan várhatnak.

About admin

Check Also

Halálos baleset Zsadányban: Egy hatgyermekes apa vesztette életét

Spread the love Halálos baleset Zsadányban: Egy hatgyermekes apa vesztette életét Tragédia történt a Békés …