Botrány! Hamarabb jelent meg kiírva a szám, mint ahogy kihúzták..

Spread the love

Évente több ezer milliárd forintnyi bevételt hoz az államoknak a lottó. Nem csak hazánkban, hanem szerte az egész világon, emberek milliói hisznek a szerencsében, és már már mániákusan, naponta, hetente vagy havonta lottóznak, kaparós sorsjegyeznek, stb.

A valóság azért ennél drámaibb. Nézzünk egy példát, kicsiny hazánkban. A kis black jack, 200 forintba kerül. Megfordítva a hátulját látni, hogy hány darabot gyártanak le belőle, és mennyi nyereményt rejtenek el bennük.

100.000 darab sorsjegyben van összesen 5 millió forintnyi nyeremény. A százezer darab sorsjegyet húszmillió forintért adják el. Tehát a tiszta haszon 15 millió.. És sajnos senki nem ellenőrzi, hogy az 5 milliónyi nyeremény egyáltalán benne van-e a pakliban.. Tudják, van az a szöveg, hogy közjegyző előtt történt a gyártás, de biztos van az a pénz, amiért a közjegyző bácsi úgy látja, hogy benne van az 5 millió forintnyi nyeremény :))

A szerb lottó sorsoláson is hatalmasat bukott a történet. Hamarabb írták ki a számsort a képernyőre élő adásban, mint ahogy kihúztak az aszisztens. Ennél jobb bizonyíték kell-e? Az egész megrendezett.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …