Câți Bani Câștigă Geta, Sora Lui Culiță Sterp. Sora Artistului E Ciobănița Și Are Stâna Ei De Oi…

Spread the love

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară în acest moment și fost concurent Survivor România 2021. Cu toții îl cunoaștem, iar o mică parte din fanii lui o cunosc și pe sora acestuia, Geta.

Geta Sterp, sora lui Culiță, este o fată modestă care își câștigă pâinea prin muncă cinstită. Nu a vrut să facă parte din această lume a showbiz-ului, ci a preferat să aibă grijă de afacerea familiei. Astfel, Geta vinde brânză în piață, de multă vreme, iar afacerea merge foarte bine.

Câți bani câștigă Geta, sora lui Culiță Sterp

Cum am mai spus, Culiță are o familie numeroasă, formată din trei frați: Iancu, Ileana și Geta. Cea din urmă se ocupă de stâna de oi a familiei și de taraba la care vinde telemea, caș și urdă de oaie.

”Cumpărați produse de la stâna noastră! Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale”, a postat Geta.

Unul dintre cei care au văzut postarea au fost curioși de produse și a întrebat-o în ce piață vinde cașul, iar Geta nu a ezitat să răspundă. Aceasta își vinde produsele la propria tarabă din orașul Hațeg, județul Hunedoara.

”De data asta, din păcate, nu pot ajunge!”, a scris un alt amic.

“Îți păstrez pe când o sa poți veni!”, a răspuns sora lui Culiţă Sterp. “

“Cea mai bună brânză din Ţara Haţegului!”, a confirmat un alt client al Getei Sterp.

Geta Sterp, mesajul ei despre vedetele de pe Instagram

În urmă cu câteva zile, Geta Sterp a postat pe canalul personal de Youtube un videoclip prin care le-a transmis un mesaj vedetelor de pe rețelele de socializare. Aceasta le-a atacat dur pe cele care au curajul să posteze poze editate pe Instagram, apoi să o atace pe ea sau pe familia ei prin mesaje jignitoare. Videoclipul ajuns viral a fost filmat la stână, acolo unde Geta s-a prezentat fără machiaj, în timp ce mâna oile. Aceasta a povestit ce a deranjat-o atât de tare.

„Tot ce vreau să spun este că mie îmi place așa cum m-o lăsat Dumnezeu, îmi place să fiu naturală, să fiu simplă. Și eu am primit mesaje pe Instagram în care unele dintre voi îmi spuneți, vai, Geta, ce tare ești! Și eu am oi, dar mi-e rușine să mă expun așa, mi-e rușine de ce o să zică lumea! Pe bune? Ți-e rușine să stai la oi, dar de ce ai făcut azi-noapte, ieri noapte și alaltaieri noapte, nu ți-e rușine? Bă, trist că trăim într-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești, să fii tu, dar să faci măgarii cu caru’ nu iți e rușine!”, a spus Geta Sterp.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …