Cikkünk megjelenése után egy jószívű ember sietett Erzsike segítségére: Andrea nem csupán feltöltötte a végrehajtó által kifosztott nyugdíjas kamráját, hanem ennél többet is tett!

Spread the love

Azóta, hogy megjelent a cikkünk a Blikkben, olvasóink már léptek is: Andrea segítséget nyújtott Erzsike számára. Lehet, hogy az adventi időszaknak köszönhető, vagy egyszerűen az emberi jóság felébredése, mindenesetre csodás dolog történt.

Erzsébet sírva fakadt a bevásárlókocsi láttán. 77 évesen újra reményt kapott, mert az emberek jósága nem múlt el. Az idős nőnek 170 ezer forintos nyugdíjából mindössze 11 ezer maradt a végrehajtó miatt. Egy örökségi per miatt került ebbe a helyzetbe, és a bíróság 3 millió forintot ítélt meg a másik félnek, ami késedelmi kamatokkal és végrehajtói díjjal 4 millióra nőtt. Erzsébetnek nem volt pénze, hogy kifizesse ezt az összeget, így a végrehajtó letiltotta a nyugdíját és az bankszámláját.

Erzsébet többször sírva fakadt a bevásárlás közben / Fotó: Vajta Zoltán

Egy szomszédja segítette ki a SZÉP-kártyájával, így Erzsébet tudott vásárolni. Egy másik olvasónk, Andrea, aki jelentkezett a cikk után, többek között kifizette az elhunyt élettárs banki kölcsönét, 140 ezer forintot. Andrea nem részletezte, mi indította el ezt a cselekedetet.

Lassan megtelt minden földi jóval Erzsébet kosara / Fotó: Vajta Zoltán

Andrea a boltban megnyugtatta Erzsét, majd mindent megvásárolt, amit az idős asszony szokott. Rengeteg élelmiszert, tisztítószert és más szükségleteket vitt el Erzsébet otthonába, majd rendezte az adósságait is. A jótevő biztosította Erzsébetet, hogy segíteni fog az elmaradt számlák rendezésében, amíg a helyzet nem rendeződik.

Ez az esemény hatalmas meghatódást váltott ki mindkét félből, és hatalmas megkönnyebbülést hozott Erzsébetnek a nehéz időszakban.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …