Csoda történt. Magához tért Sallai Nóra… most kell az orvosoknak közölni vele a fájdalmas hírt …

Spread the love

Végre biztató hírek érkeztek Sallai Nóra, a népszerű színésznő állapotáról, aki két hete válságos állapotban fekszik egy budapesti kórház intenzív osztályán, miután szeptember végén súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben.

A Blikk információi szerint Nóra már képes önállóan lélegezni, és egyre gyakrabban nyitja ki egyik szemét rövid időre, ami reményt ad családjának és barátainak, hogy van esély a felépülésére.

A baleset során a színésznő ötéves kisfia, Bende súlyos sérüléseket szenvedett, és bár a helyszínen újraélesztették, napokkal később sajnálatos módon elhunyt.

Nóra férje, édesanyja, nővére és közeli barátai naponta látogatják őt, szüntelen aggódva a színésznőért, aki válságos állapotban került kórházba. A család gyászban van, de most végre egy kis reményre lelhetnek Nóra állapotának lassú javulása miatt.

Biztató jelek a felépülés felé vezető úton

Az elmúlt hetekben több műtéten is átesett a színésznő, és az orvosok minden eddig tervezett operációt elvégeztek rajta. Az orvosi csapat most arra vár, hogy Nóra teljesen magához térjen, hogy felmérhessék a további sérüléseket, és folytathassák a kezeléseket.

„Bár a javulás jelei már láthatóak, Nóri állapota még mindig válságos” – nyilatkozta lapunknak egy közeli informátor. „A színésznő már gép nélkül, önállóan lélegzik, ami hatalmas előrelépés.

Még többnyire alszik, de időnként néhány pillanatra kinyitja az egyik szemét. Az orvosok szerint ez normális a hosszú altatás után, és hetekbe telhet, mire teljesen magához tér. Ha ez megtörténik, fel tudják mérni a további kezelési lépéseket, a rehabilitáció folyamatát, és az esetleges újabb műtéteket.”

Erős akarat az életért

Bár Nóra állapota még válságos, a javulás jelei azt mutatják, hogy a színésznő erős és eltökélt. „Látható, hogy Nóri nagy harcos.

Az élni akarás benne van, és mindannyian abban reménykedünk, hogy ez segíti át a legnehezebb időszakon is” – tette hozzá az informátor.

A család és a barátok továbbra is minden percben mellette állnak, és a közönség is reménykedik, hogy Nóra teljesen felépül, és visszatérhet a színpadra

About admin

Check Also

Cserháti Zsuzsa fia: nincs pénze kigazolni édesanyám sírját

Spread the love Nehéz anyagi körülményeire hivatkozott Cserháti Zsuzsa fia, amikor azt kérdezte a Bors, …