Czutor Zoltán is beszállt a tűzijátékvitába: „Tényleg nem lehet vidámnak lenni 25 percig ebben az elcsigázott világban?”

Spread the love

Czutor Zoltán szerint egy évben egyszer ki lehet bírni a 25 perces tűzijátékot, és ilyenkor szerinte a kutyákért a gazdik felelősek, hiszen nem lehet mindig tekintettel lenni mindenkire.

Ahogy arról tegnap a Blikk is beszámolt, Tornóczky Anita az augusztus 20-án megrendezett hagyományos tűzijátékot követően a közösségi médiában akadt ki, miután 40 percig egy sokkos állapotban lévő, őrjöngve támadó kutyát próbáltak megnyugtatni, hogy az ne váljon ön- és közveszélyessé.

Most Czutor Zoli is megosztotta a véleményét a témában, igaz, korábban a zenész már egy kisebb botrány kirobbantott az ügyben, miután szilvesztert követően a Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amiben az állattartók szilveszteri aggodalmai fölött bosszankodott. Most kicsit átgondoltabb módon fejezte ki magát.

– Persze, most is voltak, akik egymásnak estek különböző platformokon, de kérdem én: tényleg nem lehet vidámnak lenni 25 percig ebben az elcsigázott világban? Mi a családdal kimentünk a rakpartra, onnan néztük az eseményt, és összeborulva örültünk, hogy magyarok lehetünk. Néha ez is kell, sőt, nagyon fontos. És igen, a dolog emlékeztet a korábbi esetre a kutyásokkal, ám az azért más volt. Ott a kutyások tényleg erőszakosan léptek fel, ami csakis erőszakot szülhet. Pedig Isten látja lelkem, ku*vára utálom a petárdázást én is. Megértem, hogy félnek a kutyák, de értük a gazdáik a felelősek. Nem lehetünk mindig mindenkire tekintettel! – mondta a zenész, aki hozzátette: először a kislánya, Franciska is megijedt a zajtól, ám aztán egyszerűen megbabonázta a látvány.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …