Dancing with the Stars :T. Danny párja Lissák Laura hatalmasat villantott! Ruháját habár táncra tervezték, így is hamar olyat mutatott, amit biztosan nem tervezett.-videó

Spread the love

Dancing with the Stars :T. Danny párja Lissák Laura hatalmasat villantott! Ruháját habár táncra tervezték, így is hamar olyat mutatott, amit biztosan nem tervezett.-videó

T. Danny nem igazán táncos típus, hiszen a magassága két méterhez közelít. Krausz Gábor sem érzi magát táncosnak, de szombaton este mindketten remekül teljesítettek!

T. Danny még felül is múlta magát és egy olyan elképesztő salsát mutatott be Lissák Laurával, hogy még Juronics Tamásnak is elakadt a lélegzete.

Olyan mozgások és olyan látványosságok voltak a koreográfiában, hogy gyönyörű volt nézni az egész produkciót. Itt most te is megtekintheted, megéri végignézni! Nagyon jó szórakozást kívánunk hozzá!

Eközben:

Elcsattant egy csók Krausz Gábor és Mikes Anna között – videó

Krausz Gáborra és Mikes Annára nem várt könnyű kihívás, hiszen ők indították el a Dancing With The Stars friss epizódját.

A séfnek ráadásul egy szigorú ritmusú és mozgású táncot kellett előadnia, mégpedig a jive-ot.

Gábor nem esett kétségbe, sőt, a tánc kezdetén egyszerre több nővel is ropta.

Elképesztő volt, amit vele művelt: úgy pengette a kezével, mintha ő lenne a gitár!

Gábor a végén természetesen Annához tért vissza, ráadásul a produkció záró részében nem mindennapit csinált táncpartnerével.

Az egész persze csak utánzás és show-elem volt, de az biztos, hogy nagyon szemrevalóra sikerült.

Itt most te is megtekintheted ezt a remek hangulatú produkciót, ami után még Ördög Nóra is megjegyezte, hogy Gábor nagyon jól tud csajozni.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …