Drámai hír!Itt a vége ! Elengedte férjét Fésűs Nelly… Ennek így kellett történnie

Spread the love

Fésűs Nelly és férje, Vajtó Lajos nyolc évi együttélés után mondták ki egymásnak a boldogító igent három évvel ezelőtt, amikor a férfi titkos álomesküvőt szervezett. Az életük azóta sem kevésbé romantikus – ezt a Nyerő Páros-ban is láthatták a nézők. De hogy miért működik ez, és hogyan lehet, hogy a vírus miatti bezártság ellenére nem mennek egymás nyakára, arról Nelly a  vallott.

[ ]

– Rájöttünk, hogy akkor sem megyünk egymás agyára, ha sok időt töltünk együtt. Hozzáteszem, szerencsére adottak az életkörülményeink ahhoz, hogy békében tudjunk együtt lenni – ha harmincöt négyzetméteren élnénk, valószínűleg rövid távon megbolondulnánk – kezdi a színésznő a magazinnak, hozzá téve, hogy mindkettőjüknek van szabad tere, ahová elvonulhat, ami rengeteget számít.

Nincs mit szépíteni a dolgon: szabadságra van szükségük

– Nálunk ez alapvető igény. Semmilyen körülmények között nem fordulhat elő, hogy bezárjuk vagy korlátozzuk a másikat. Abba a férjem is belepusztulna, és én is. A mi házasságunk nem arról szól, hogy lasszót kötünk egymás nyakára. Sosem kérdeztem meg tőle, hová megy. Dolga van, intézi. Amikor kell, hazajön. Ennyi a lényeg. Nem hívogatom őt napközben, hogy hol van, mit csinál, maximum csak akkor ha hirtelen eszembe jut, hogy együtt szeretnék vel ebédelni. Mi így randizgattunk, amikor még lehetett.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …