EBBEN a belvárosi luxusétteremben dolgozik Gáspár Virág – ITT még az alkalmazottak is híresek nem csak a vendégek…Fotó

Spread the love

A rangos étterem nemrégiben nyílt meg Budapest szívében, és ahogy kiderült, nem csupán a vendégkör, de a dolgozói gárda is figyelemre méltó. Gáspár Virág például az egyik bárpultnál bukkant fel, meglepetést okozva ezzel.

Gáspár Virág az elmúlt időszakban egyre inkább visszavonultan él, nem osztja meg a nyilvánossággal sem a magánéleti, sem a karrierjével kapcsolatos információkat, és párkapcsolatát is igyekszik távol tartani a reflektorfénytől. Azonban most fény derült arra, hogy a fiatal nő nem tétlenkedik: munkát vállalt. És nem is akármilyen helyen…

Gáspár Virág a gasztronómia iránt érdeklődik

Gáspár család legifjabb tagja két éve tette le az érettségit, de akkor még nem volt konkrét terve a jövőjével. Virágot mindig is bátornak ismertük, és akkor is bizakodó volt, kijelentve, hogy nem fél attól, mi vár rá az iskolai évek után, és hagyja magát sodortatni az élet által.

“Még én sem tudom pontosan, ki vagyok, vagy mi a hivatásom. Ez szerintem általánosságban nehéz kérdés, de jelenleg állást keresek. Nem szabad félni a jövőtől, csak hagyni kell, hogy az áramlat magával ragadjon” – fogalmazta meg érettségi után Lakatos Levente műsorában. Végül Virág megtalálta a helyét, hiszen tavaly sikeresen felvételt nyert egy francia képzőintézetbe, ahol a szakács szakmát sajátítja el.

Jelenleg szakácsnak tanulok 

 

– mondta el az Ütős Ötös kamerái előtt, majd édesapja is elbüszkélkedett a francia iskolával.

– Felvették egy féléves, franciaországi képzésre – mondta Győző, ám mindemellett az is kiderült, hogy Virágot érdekli a pszichológia, és a divattervezés is. Sőt, attól sem riadna vissza, ha Londonban vállalna valamilyen munkát. Nos, mint kiderült, ebből egyelőre a vendéglátás jött össze, azonban nem szigetországban, hanem Budapest belvárosában.

Luxusétteremben dolgozik

Nem is olyan régen nyitott meg a főváros szívében az a patinás étterem, ahová már az első napon olyan sztárok érkeztek, mint a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi, vagy a népszerű zenész, Majka. A sornak itt még koránt sincs vége, azonban nem csak a vendégek között vannak hírességek. Bizony a pult mögött is akadt valaki, aki gyakran szerepel a rivaldafényben, ő pedig nem más, mint Gáspár Virág.

Azt nem tudni, hogy a fiatal lány teljes munkaidőben dolgozik-e a vendéglátóhelyen, vagy csak egyetlen alkalomra ugrott be segíteni, de az biztos, hogy a minap találkozhattak vele az étterembe látogatók. Ráadásul a tulajdonosnak van egy másik étterme is, ahová előszeretettel járnak celebek, többek között a Gáspár-család is megfordult már ott sokszor, a képek tanúsága szerint pedig baráti kapcsolatot ápolnak a tulajjal.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …