Egy nyugdíjas asszony kiállt Orbán mellett, olyat írt, hogy csak pislogunk: “Mit károgtok? Eddig szinte éhbérért tette ki a szívét lelkét ez az ember a …”

Spread the love

Megszavazták Orbán Viktor fizetésének majdnem duplájára emelését, ami nem kis port kavart az emberek körében. Sokan elítélik ezt a magas emeelést, mondván, eddig is remek fizetést kapott, de akadtak olyanok is, akik kiálltak a miniszterelnök mellett, pont így egy nyugdíjas asszony is, aki a következő hozzászólást írta az egyik hírpotál cikke alatt:

“Mit krákogtok? Eddig szinte éhbérért tette a ki a szívét lelkét ez az ember a magyar népért, Magyarországért, a magyarokért, értünk! Hát nem veszitek észre mennyit dolgozik? Van nektek fogalmatok arról mekkora felelősséggel jár ez? Mekkora felelősség nyomja a vállát? Megérdemli a fizetésemelést! Pont úgy, ahogy minden más szakmában is a fizetésemelésre törekszik! Megszavazták neki, mit sajnáljátok tőle? Szégyelljétek össze magatokat! Azért mert ő a miniszter neki nem jár? Nevetségesek vagytok! Irigyek! Isten legyen önnen elnök úr, egészségben, becsületben, értünk!”

Share:

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …