Együtt van Kucsera Gábor és Réka.Erre senki nem számított – Megtörte a csendet és beismerte Kucsera Gábor, EZ van közte és Varsányi Réka között! – Alekosz őrjöng:

Spread the love

Erre senki nem számított – Megtörte a csendet és beismerte Kucsera Gábor, EZ van közte és Varsányi Réka között! – Alekosz őrjöng:

Kucsera Gábor rendkívül nagy szívű ember, és határozottan áll ki amellett, hogy a nőkkel méltányos bánásmódban részesüljenek. Ezt az Ázsia Expressz című műsorban is bizonyította, amikor védelmébe vette Varsányi Rékát, akit Alekosz, akkori párjaként és versenytársaként számos megaláztatás ért.

Gábor gyakran beszélgetett Rékával, és a kettejük között erős kapcsolat alakult ki, ami Alekoszban féltékenységet váltott ki, különösen miután Réka másnap szakított vele. A műsor forgatása után jóval később került sor a valós életben is a szakításra.

Habár heteken át Réka és Gábor voltak az internet álompárja, a rajongók mindenáron össze akarták őket hozni, végül nem vált valóra ez a remény, és azóta sem hallottunk róluk – egészen mostanáig. Közös időtöltés játék közben

Most azonban egy igazán bájos videót tettek közzé Instagram-oldalukon, amire az nlc hívta fel a figyelmet.

A videóból úgy tűnik, a szoros barátságuk továbbra is megmaradt, hiszen a felvételen látható, hogy Kucsi Gábor Rékával és annak két gyermekével társasjátékozott az előző estén.

 

EKÖZBEN ALEKOSZ…..

Alekosz nehezen fogadta el, hogy Réka végül elhagyta: Úgy érezte, az egész helyzetet megalázóan és sértően kezelték. Nagy Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata az Ázsia Expressz során különleges volt: hol együtt voltak, hol nem, és mindketten azt állították, hogy a másik hűtlenkedett.

A műsor egyik legutóbbi epizódjában Varsányi Réka kijelentette, hogy elege lett abból a szerepből, amelyet Alekosz mellett kellett játszania. Az egykori Való Világ-győztes, Alekosz ezt így osztotta meg Ördög Nóra műsorvezetővel:

„mások is segítettek abban, hogy a Réka össze legyen zavarva. Eltöltött a világbajnokkal egy napot – nem a világbajnokot hibáztatom, félreértés ne essék –, és a Réka azt mondta nekem, olyan különbséget vélt fölfedezni, ami rámutatott arra, hogy velem nem jó. A legfőbb bizalmasomról beszélünk, én a barátomat veszítettem el, azt veszítettem el, aki értelmet adott nekem, a húzóerőt. Megalázta, meggyalázta az egészet.”

 

Kapcsolódó cikkünk

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …