Elárulta! EZ lett Tóth Gabiék vidéki otthonának a sorsa – A hitellel pedig a következő a helyzet

Spread the love

Az énekesnő erről is beszélt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nyár végén jelentették be a válásukat. Ezután kezdődött egy újabb nehéz időszak az egykori sztárpár életében, hiszen mindenki a szakításuk részleteit akarta tudni. Köztük azt is, hogy mi lesz most azzal a szép vidéki házzal, ahová Gabiék a válásuk előtt nem sokkal költöztek be, és nagy hitelt vettek fel rá.
Tóth Gabi tisztázta Az énekesnő most tiszta vizet öntött a pohárba. Interjút adott a Mandinernek, amiben többek között szóba került a családi ház sorsa is.

„Talán pont egy évvel ezelőtt kezdtem el látni, és akkor már belecsaptunk ugye a házvásárlásba, régi nagy vágyam volt, hogy legyen egy saját házam, és ez a ház az enyém. Ezért én dolgoztam meg, és mint minden normális ember, hitelt vettem fel, törlesztem, és mindenemmel azon vagyok, hogy ezt fenntarthassam, hogy a Hanninak legyen valami majd, amit átadhatok. Nem a hitelt, hanem a házat…”
„Akkor már belecsaptunk, de adtam még egy utolsó esélyt ennek, hogy amikor összekötjük itt ebben az új életben az életünket, és új fejezetet nyitunk, akkor az biztos ad majd egy olyan löketet, amivel aztán… Sajnos nem így lett. A felelősséggel kijöttek még erősebb problémák is, és akkor nagyon rám erősödött az, hogy ez egy nagyon magányos lét, amiben én vagyok.”

 


Forrás

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …