Elítélte a bíróság Gáspár Beát. Bea asszony majdnem rosszul lett a tárgyalóteremben, amikor meghallotta az ítéletet – videó

Spread the love

Elítélte a bíróság Gáspár Beát. Bea asszony majdnem rosszul lett a tárgyalóteremben, amikor meghallotta az ítéletet

Bea asszony nem hitt a fülének, amikor hétfőn a bíró őt hozta ki vétkesként a tavalyi balesetben, ahol szembe jött vele egy sofőr…

Gáspár Bea magából kikelve beszél a Facebookon indított élővideóban, miután hazaért a Salgótarjáni bíróságról, ahol a tavalyi autóbalesetének ügyét tárgyalták.

Mint ismeretes, Gáspár Bea tavaly novemberben karambolozott egy Suzukival, miután az az ő sávjában haladt vele szemben. A híresség megpróbálta elkerülni az ütközést, de erre nem volt lehetősége. Autójában nyolc millió forint kár keletkezett. Ez az ügy került ma a bíróság elé másodfokon és döntés is született.

Bea asszonyt pénzbüntetésre ítélték, annak ellenére is, hogy a balesetet okozó sofőr elismerte vétkességét. Az indoklás szerint Bea egy előzést követően későn tért vissza a menetirány szerinti jobb oldalra, ezért következett be az ütközés. A Gáspár családot felháborította a döntés, hiszen nem értik, hogyan lehet hibás Bea, aki a megengedett sebességhatáron belül, szabályosan vezette az autóját, miközben belehajtott a Suzuki sofőrje, aki szemben haladt a forgalommal.

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …