Elképesztő a hasonlóság .Íme Zenthe Ferenc ritkán látott fia: mintha csak a színészlegendát látnánk

Spread the love

Itt van Zenthe Ferenc ritkán látott fia, akinek a hasonlósága apjához szembetűnő. A színészlegendára nemcsak külsejében, de sok másban is hasonlít.

“Tenkes kapitánya” – ez a megjegyzés elegendő ahhoz, hogy Zenthe Ferenc jutasson eszünkbe. A 2006-ban elhunyt híres színész emlékét számos maradandó alakítás őrzi, és habár fia nem követte lépéseit a színészetben, mégis sok mindenben apjára hasonlít. Zenthe Ferenc és fia közötti hasonlóság nem korlátozódik csak a külső jegyekre.

Ő is ugyanúgy szereti a Balatont, ahogy apja tette. A Zenthe család gyakran töltötte a nyarakat a magyar tenger partján. Ifj. Zenthe Ferenc később ügyessé vált a vitorlázásban.

Balatonszepezden először egy libalegelőt vettek, ahol olyan neves művészekkel táboroztak, mint Bessenyei Ferenc vagy Bujtor István, majd később itt épült meg a családi nyaraló is.

Érdekesség, hogy Bujtor István volt az, akivel Zenthe Ferenc fia először részt vett a Kékszalag vitorlásversenyen, és később édesapját is gyakran magával hívta.

 

  • Gyakran mondogatta: „Ne vigyél, csak útban leszek neked.”  De számomra fontos volt, hogy velem legyen. Még az utolsó versenyemen, halála előtt is velem volt a hajón – idézte fel ifj. Zenthe Ferenc a Best magazinnak.

„Tudja, milyen jó érzés, hogy ennyire szeretnek engem?” – 17 éve hunyt el Zenthe Ferenc

 

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …