Elképesztő dolgot művelt Suzy Jollyval. Fordult a kocka!

Spread the love

Feszültségek és Viták: Suzy és Jolly Húzódó Konfliktusa

Az egykori sztárpár, Suzy és Jolly, hivatalosan két éve váltak el, de a konfliktusok még mindig nem szűntek meg. A volt férj, Jolly, most arról panaszkodik, hogy Suzy nem hajlandó eladni az egykori közös otthonukat, aminek következtében ő albérletben kénytelen élni.

Továbbra is Feszültség

Bár úgy tűnt, hogy az éveken át tartó hangos és ádáz viták után végre kötött a pár, a békét felszín alatt továbbra is érezhető a feszültség. A bíróság már döntött a gyermekhelyzet kérdésében, és a 10 éves Zsuzsika az édesanyjánál, Suzy-nál maradt, míg Jolly számára meghatározták a láthatási jogokat. Azonban a tíz év házasság alatt szerzett közös vagyon megosztásáról még mindig folyik a vita.

Albérlet és Gazdasági Nehézségek

Jolly jelenleg azt állítja, hogy Suzy miatt nem tud saját ingatlant vásárolni, ezért kénytelen albérletben élni 20 évvel fiatalabb kedvesével. A történet akkor robbant ki, amikor Jolly egy hosszú posztban panaszkodott a globális gazdasági válság miatt elszabadult ingatlanára.

Panasz és Vélemény

A Bors megkeresésére Jolly részletesen kifejtette, hogy milyen nehézségekkel néz szembe. El szerint az ingatlanpiaci árak és Suzy makacssága jelentős terhet ró rá és új párjára, akik jelenleg egy bérelt lakásban élnek.

A sztárpár konfliktusa és a vagyonmegosztás körüli vita továbbra is fennáll, ami nemcsak anyagi, hanem érzelmi terheket is rójuk mindkettőre. Az énekes folytatja küzdelmét a saját lakás megszerzéséért, míg Suzy ragaszkodik az egykori közös otthonukhoz.

„Volt egy megállapodásunk…”

“Felháborítónak tartom, hogy egy harminc négyzetméteres garzonlakás már 40 millióért van meghirdetve.Nevetséges” – kezdte a lapnak az énekes. “Volt feleségemmel anno volt egy megállapodásunk, hogy eladjuk a házat, és az árát elfelezzük, de nem igazán mutat hajlandóságot arra, hogy ez valaha ismegtörténjen.

Viszont nekem elegem lett az albérletből! Nem akarok havi háromszázezer forintot kidobni a semmire” – folytatta Jolly, aki vehetne ugyan egy kisebb szerelmi fészket, ahol eléldegélhetne Barbie-val, de neki előadóként speciális terekre is szüksége van, ráadásul a folyamatos országjárás miatt az sem baj, ha valahol az ország közepe felé találja meg a megfelelő ingatlant.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …