Előkerült egy eddig nem látott felvétel Marics Petiék tegnapi koncertjéről: ez történt Valkusz Milán rosszulléte után – videó

Spread the love

Eddig nem látott videó került ki a ValMar-koncertről / Fotó: Pozsonyi Zita

A Blikk is beszámolt róla, hogy a ValMar júniusi, a Budapest Parkban tartott koncertjén Marics Petit durva baleset érte: kifordult a bokája. Az énekes azt követően nem bírt lábra állni, de még a nagy fájdalmai közepett is végigtolta a bulit. Később kiderült, hogy a fiatal előadó bokatörést szenvedett, ezért a fiúknak le kellett mondaniuk a következő fellépésüket is.

Peti azóta egy fokkal jobban van, vissza is tért a rajongóihoz: tegnap Székesfehérváron, a FEZEN Fesztiválon léptek fel, amit július 26-29. között tartanak. A ValMart is rengeteg rajongó várta, és bár a srácok meg is jelentek, a tervezett forgatókönyvet ezúttal is átírta a sors, Valkusz Milán ugyanis néhány dal után lement a színpadról. A két előadó már a kezdés előtt megjegyezte, hogy kissé sebzetten érkeztek a városba, Milán távozása után pedig azt is elárulták, hogy a fiatal zenész napszúrást kapott.

Most Peti egy olyan, eddig nem látott videót osztott meg a korlátozott ideig látható Instagram-sztorijában, amely már Milán eltűnése után készült. A legnépszerűbb, Úristen című számukat ugyanis már egyedül énekelte végig. Milán hogylétéről viszont azóta sem szólalt meg egyik zenész sem.

 

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …