Elszabadult a körhinta, tíz percig pörgött rossz irányba teljes sebességgel: nem bírták leállítani, mindenki rosszul lett rajta – videó

Spread the love

A legnagyobb rémálma vált valóra nemrég egy körhintán az amerikai utasoknak. A szerkezet szó szerint megveszett, és tíz percen át pörgette a rajta ülőket rossz irányba a New York állambeli Rye Playland nevű vidámparkban. A hátborzongató percekről videófelvétel is készült.

Egyelőre rejtély, hogy mi okozta a körhinta meghibásodását. A TikTokon közzétett felvételen látszik, ahogy a személyzet tehetetlenül nézi, ahogy a szerkezet gyakorlatilag “centrifugázza” az utasokat. Végül szakembereknek kellett beavatkoznia, hogy megfékezzék a megvadult játékot, amit ezt követően a vizsgálat idejére be is zártak, hogy kiderítsék, mi okozhatta a problémát.

A park tulajdonosa közölte, az incidensben szerencsére senki nem sérült meg, de többen rosszul lettek. Kiemelte, hogy a vidámpark számára a biztonság a legfontosabb, ezért most a hullámvasút egy ideig zárva lesz – írta a New York Post.

@kinggee_654 #ryeplylandridemalfunction #wow #thiswhyidontrideonrides #malfunction #nogoodride #wepaytomuchforentranceforthistohappen #FYP #foryoupage #viral #viralvideos ♬ original sound – Kinggee_654

 

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …