Eltemették a 17 éves áldozatot a Székelyudvarhelyi tragédiából

Spread the love

Sipos Dávidot, a székelyudvarhelyi tragédia 17 éves áldozatát eltemették. A fiút csütörtökön helyezték végső nyugalomra a farkaslaki temetőben. Kiderült, hogy a kamasz a közelgő karácsonykor ünnepelte volna 18. születésnapját.

A Blikk beszámolt arról, hogy egy 17 éves farkaslaki fiú vesztette életét a Tamási Áron Gimnázium hétfő délután összeomlott diákotthonának romjai alatt. Két sérült lányt Székelyudvarhelyen szállítottak kórházba, míg a harmadik, súlyos sérült lányt intenzív terápiás mentőautóval Marosvásárhelyre vitték, és továbbra is kómában van.

A tragédia után több személyt kihallgattak, majd az építkezést végző cég vezetőjét őrizetbe vették. A kollégium közelében csatornarendszert építettek, és a falakon repedések keletkeztek, amit jeleztek is, sőt, voltak, akik érzékelték az épület mozgását. Lehet, hogy a talaj meglazult, ami miatt összeomlott a kollégium.

László Szilveszter Sándort, a helyi vállalkozás adminisztrátorát és egyetlen részvényesét gondatlanságból elkövetett emberöléssel és gondatlanságból elkövetett testi sértéssel vádolják. A férfit hatósági felügyelet alá helyezték.

A Tények című műsorban elhangzott, hogy az elhunytat már eltemették. A temetésen számosan vettek részt. Egyik szobatársa is megemlékezett róla.

“Mikor távoztam, még éppen búcsúztam Dávidtól” – mondta a barátja, aki nem sejtette, hogy ilyen tragédia történt vele.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …